• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget De som mest frekvent hänger här just nu är:

    070811 Lucy_ ? www.annaochdaniel.se
    070915 vårbrud2008 ? martinomartina.weddingannouncer.com
    071020 drömbrud ? joyochandreas.weddingannouncer.com
    071231 MrsNyberg2B ? home.gamman.se/nyårsbröllop

    080505 blivandefruandersson08 ? danielatheresew.weddingannouncer.com

    080620 Brud 2008 ? kling2008.weddingannouncer.com
    080620 InaHjärtarAdam ? home.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Naura ? www.naura.se
    080628 brud nästa år

    080705 snitte ? home.gamman.se/magnusochrebecca
    080705 stjärngudinnan
    080719 Anja74 ? anjasbrollops.blogg.se

    080802 Helmborn2B ? camilla-anders.weddingannouncer.com
    080802 B & S ? home.gamman.se/bojanochsamantha
    080802 angelica79 ? angelicarichard.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080808 madlin ? linjer.blogspot.com
    080809 Jenny_Åland ? blogg.gamman.se/Jenny_Åland

    sajber.pillan ? home.gamman.se/pillanochkjelle
    chickpea
    Budgetbrud2008
    Finlandssvensk

    Länk till gamla trådar:
    1. www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m1441035.html
    2. www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1592119.html
    3. www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1774171.html
    4. www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1914213.html
    5. www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m2038902.html

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6
  • Maggies

    MrsNyberg2B: Ja, precis. Jag beställde en separat akrylkloss för typ 20 kr. Minns inte riktigt var nu bara. Kan ha varit på brunsons.se. Jo, det fäster av sig självt och jag tror att man kan ta loss den och sen sätta dit den lika bra igen.

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer!!

    Norrsken: Tack för informationen! Du har stenkoll på vart vi alla kommer ifrån! Jag kanske får dra ihop till en BT- träff i gbg eller så när vi flyttat och jag har lite mer tid.

    Lucy: Jag har tänkt att ha liknande tärnklänningar till mina två tärnor, fast i två olika gröna nyanser. Jag hoppas att min mamma vill sy dem men jag har ju inte kunnat fråga än eftersom vi ännu inte har berättat Jättefina inbjudningar!!

    MrsNyberg2B: Vilka fina inbjudningar du har gjort! Stilrena och fina. Här om dagen kom min sambo på att jag har en kompis som är jättepysslig av sig och min svägerska är jätteduktig på sådant så vi kommer nog delegera trycksaksarbetet. Jag har inte begåvats med den pýssligheten

    Vårbrud: De jag nämnde som ligger inne Göteborg ligger på Linnegatan, Götabergsgatan, Vasaplatsen och Kungsgatan. På hitta.se kan du söka efter vägbeskriving från ert övernattningsställe De andra två ligger som sagt i Kunäglv och Kungsbacka, vet ej exakt var.

    Nu ska jag och sambon dra iväg på bio med några kompisar. Är ni lediga imorgon tjejer? Själv ska jag jobba, ångrar att jag sa att jag kunde stå för bemanningen på kontoret imorgon men jag behöver spara flexen till vår flytt!

  • Brud 2008

    Vi måste ha en träff i göteborg snart! Jag hade ingen aning om att det var så många härifrån

  • Maggies

    stjärngudinnan: Det tror jag skulle bli superfint! Tack så mycket.

  • Pumpkin

    Morning girls!

    Nu har det ju varit lite drag i tråden i alla fall

    stjärngudinnan: Hehe, ja, jag har väl lite koll faktiskt, i alla fall på Göteborgs-brudarna Fast jag har nog koll på de flesta nu när jag tänker efter. Men sen kan man ju fuska också och gå in i de gamla trådarna och kika på TS-listorna om man vill

    Nu ska vi göra oss i ordning och åka och titta på den sista lägenheten vi är intresserade av. Det är en 3a som behöver en hel del renovering, men som har stor potential. Sen ska vi passa på att åka förbi min lilla Emilia på vägen tillbaka, fick inte nog med bebisgos igår

    Ha en bra dag tjejer!

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Ja, vad bra! För de som fanns på October Stamps var rätt dyra, tycker jag.

    Nu har jag gjort ytterligare ett gäng inbjudningskort - jag börjar snart undra vad jag ska göra med dem när jag har valt ut ett ex.. Slänga? Hoppas att någon annan tycker de är fina, så man kan hjälpa någon annan? Spara i en kartong i källaren?

    Idag fyller våran lilla Elsa 1 år! Känns märkligt att det inte är längre sen hon tittade ut - men hon är den sötaste katten! Och lik mor sin, som ju är försvunnen nu...

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer! Tittar inen snabb sväng, ska ha tjejmiddag här ikväll och håller på med maten..

    Brud 2008: Ja, vi får dra ihop en BT-träff, gärna i juli för då har vi flyttat klart

    MrsNyberg2B: Såg missarna på din hemsida, otroligt söta. Vi har också två missar, världens goaste! Hur många är vi här i tråden som har katt egentligen? Tycker var och varnnan har katt

    Norrsken: Hur var lägenheten?

    Ha en riktigt trevlig valborg allihop!!

  • madlin

    hej hej tjejer! kikar in här o kollar, men ni har ju skrivit så otroligt mycket så jag orkar inte läsa ikapp. Finns de nån pausknapp här nånstans?? ;)

    Har nyss kommit hem från en weekend uppe i Orsa, mysigt! Pratat igenom om o om igen hur vi ska göra, vi har ju varit aningens veliga nu angående bröllop. Om vi ska smita, köra enkelt borgeligt eller hela karusellen med kyrkvigsel. Så nu tror jag vi äntligen vet vad vi vill (och orkar genomföra)!

    Vi kommer reducera gästlistan till hälften (blir ca 30 gäster), bjuda in dom till ett mysigt ställe där vi viger oss (förhoppningsvis utomhus vid fint väder, annars inne) sedan blir det buffé och därefter ska vi ha lite fest med vännerna och de släktingar som orkar (vill?) vara kvar.

    Bara datumet vi inte är klara med ännu, kanske blir redan till sommaren!

  • Jenny_Åland

    Det var ett tag sen jag kikade in här..

    Jag känner mig så frustrerad nu. I helgen så sa mammas sambo att han tyckte att min sambo inte var "nåt att satsa på" jag borde flytta från åland och lämna han tyckte m.s.

    Jag är sååå trött på att höra sånt. Vi har varit ihop i 7 år snart och vi vill vara tillsammans för evigt. När ska folk fatta det? Känns hela tiden som att jag måste försvara vårt förhållande. Jobbigt också att höra det från mammas s. Dom har ju inte alls varit ihop lika länge som vi (om man ska vara petig, vilket jag egentligen inte är)

  • Pumpkin

    Gokväll tjejer!

    Hur har dagen varit?
    Vår dag har varit bra, började som sagt dagen med att dra iväg till Södertälje för att gå på vår sista visning. Lägenheten var i väldigt dåligt skick, men med god potential. Dock står vi nog över då det var lite för många grejer som inte kändes bra. T ex så var det ett helt gäng trappor upp och ingen hiss (=inte så kul den dagen man har en barnvagn att dras med) och så skulle vi ha blivit tvungna att riva ut hela köket och börja från början. Plus renovering av resten av lägenheten då såklart. Nej, det är fortfarande samma lägenhet som gäller och så fort vi får klartecken från nån av våra banker så kommer vi att lägga första budet!
    Efter visningen var vi till lilla Emilia igen och gosade lite, och jag passade på att säga åt henne att inte växa på en månad nu, sen får hon växa bäst hon vill för då är jag på plats
    Ikväll har vi haft det trevligt med mina föräldrar - druckit vin, ätit alldeles för mkt mat och pratat en massa skit

    stjärngudinnan: Ja, vi verkar vara några stycken som har katt Jag har ju två också... Sen är det ju några som har hund också

    madlin: Åh, Orsa!? Där bor min far så jag är till viss del uppvuxen där Har ni någon koppling dit eller blev det bara så ändå?
    Låter som att ni har hittat ett upplägg som ni är nöjda med, skönt! Låter riktigt mysigt dessutom

    Jenny_Åland: Jag förstår att du blir riktigt frustrerad, jag skulle ha blivit helt galen!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6