Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    angelica och lars har varit hemma hos mej, hahaha!
    syyynd bara att jag inte hann städa :( men det är så ibland när man jobbar kväll och har en stökig karl som ränner runt och samlar damm;)

  • InaHjärtarAdam

    ~Norrsken~:
    jag åker till göteborg om typ två veckor.. fick en ditbiljett för 95kr!! :D
    hittade du nått till emilia förresten?

  • InaHjärtarAdam

    godmorgon tjejer!

    här har det inte varit nån vidare aktivitet på ett gäng dagar nu, har ni lika mycket att göra som jag?
    förra veckan pluggade jag heltid och jobbade heltid, phu! var ju tvungen att ta ledigt från skolan två dagar för att hinna med mej själv och alla uppgifter som haglar över mej.
    nu ska jag iväg till jobbet igen.. men idag blir det nog kul, för jag ska med en boende på demonstration;) fel tåg för min del, men det gör inte så mycket. nästa gång jag jobbar ska jag på beyonce i globen! vet knappt vem det är men det gör inget, hehe.. blir säkert roligt ändå!

    nu har jag gått in i vecka tio och illamåendet har precis gått över. vilken befrielse!! :D

    på bröllopsfronten händer det inte så mycket numera, förutom att jag fortfarande drömmer konstiga bröllopsdrömmar då, haha!
    fast nu när jag har fått hem min klänning så är det ju den som är med i drömmarna iallafall och inga andra konstiga kreationer;)

    ojoj, måste rusa! bye!

  • InaHjärtarAdam

    www.dinsko.com/imagesShoes/Large/220338.jpg
    kolla in vilka fina skor! dom ville jag köpa idag men hittade inga i min storlek tyvärr. man ser det inte så bra på bilden men dom är i vit spets. viiiill haaa! :D
    tänkte också köpa ett strumpeband på h&m, men orkade inte stå i kön för bara det, hehe.. kanske köper det på tisdag när min mamma och min brorsdotter kommer och hälsar på.
    tänk va söta dom är, dom åker hela vägen från göteborg för att bara vara här över dagen och shoppa med mig! mamma har börjat köpa bebiskläder nu. själv har jag inte köpt någonting ännu, har inte vågat riktigt.. ska nog vänta tills efter sommaren iallafall. vagnen ska vi boka i juni. :)

    vad hittar ni alla på ikväll?
    vi ska på grillfest! ska bli så roligt, vi har gjort grillspett ochså tänkte jag göra en avocadosallad. vi tänkte grilla majskolvar och marsmallows också. mm!

  • InaHjärtarAdam

    jag vill vill vill ha dom skorna! men det går nog inte i oktober.. kommer ju vara höggravid då och satsar nog på nått mer ballerina-aktigt jag med då:) kan vara nog så jobbigt att gå i klackar när man inte har en jättemage.
    och köper jag dom skorna så kommer det säkerligen dyka upp arton par till som jag bara måste ha innan det stora bröllopet nästa år.. så jag väntar nog. plus att jag tror att dom är lite för ljusa i nyansen för min klänning. den är mer ivory liksom..

    grillfesten var förresten jättetrevlig igår. ingen drack någonting så jag behövde inte känna mej ensam i min nykterhet:D
    vi åt jättemycket, sen spelade vi geni och twister. det var en jättemysig kväll!
    nu är vi påväg ut på utflykt. vet inte ännu vad det blir men har väl tänkt åka ut med några vänner till nån sjö och sola lite eller om vi går en långpromenad i skogen eller så. tänkte äta pizza också och jag ska kanske unna mej en fanta! har bara druckit en liter läsk sammanlagt (inte cola) sen jag blev gravid. äter så hälsosamt jag bara kan, men eftersom det ändå är pizza på menyn idag så tänkte jag att, äh vafan;)

  • InaHjärtarAdam

    cia-bruden:
    hej och välkommen tillbaka:)
    visst var det du som var bebissugen?
    kommer inte exakt ihåg när du försvann från tråden men vi fick iallafall reda på för en o en halv månad sen ungefär att vi väntar barn :D det är väl det som har hänt i vårat liv och det vi är mest fokuserade på just nu. bröllopet kommer i andrahand tyvärr..

  • InaHjärtarAdam

    cia-bruden:
    det känns jättebra och skrämmande och omtumlande och fantastiskt mirakulöst samtidigt! jag tror att precis varenda känsla hinner strömma igenom mig med femminutersintervaller;)
    som tur är har jag en fantastisk sambo och blivande pappa som är lite mer lugn än jag och kan plocka ner mej från molnen emellanåt, hehe.. han tycker bara att det ska bli superkul! vi går i affärer och tittar på lego till bebisen och han pussar på magen och pratar in i naveln varje kväll om hur kul dom ska ha när bebisen kommer ut... hihi!

  • InaHjärtarAdam

    cia-bruden:
    avbrutet funkar rätt bra;)
    det som också funkar är att glömma att köra avbrutet, hehe... eller att inte hinna köra avbrutet..

  • InaHjärtarAdam

    cia-bruden:
    det kommer när det kommer:)
    för vår del den 4:e december om allt går bra...
    har lagt upp bild på magen och på vul-bild på min blogg om du är nyfiken!
    www.alvaereva.blogspot.com

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6