Inlägg från: stjärngudinnan |Visa alla inlägg
  • stjärngudinnan

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Hallåt tjejer! Så trist att jag inte kan komma in här på BT så ofta som jag vill! Jag har så mycket att stå i, både på jobbet och privat. Idag har vi i alla fall skrivit på kontraktet för vår nya lägenhet! Tjihoo! Nu känns det verkligen på riktigt! Snart kommer vår hyresvärd och ska besiktiga vår nuvarande lägenhet så att den är i skick att visas för nya hyresgäster, borde plocka iordning lite inför det! Sen blir det fika i vårsolen med några vänner..

    Längtar: Välkommen hit!!

    Lucy: Krya på dig!

    Norrsken: Håller tummarna för att ni får lägenheten om ni vill ha den! Å naturligtvis håller jag dem extra hårt för jobben!

    Ina: Hoppas yrseln och illamåendet ger sig snart! Är väl ofta värst de första månaderna.

    MrsNyberg2B: Vad tar du för att göra våra inbjudningar? Är inte så speciellt pysslig av mig och du verkar ju ha massaor av inspiration. Har du lagt upp bilder på dem?

  • stjärngudinnan

    Mrs Nyberg2b: Jag är också gräsänkling idag, så jag har passat på att göra en "vårrenovering" av mig själv. Jag har gjort ansiktsinpackning, hårinpackning, filat fötterna, målat naglarna osv.. Härligt!

    Norrsken och Ina: Vad kul att ni har träffats IRL Bra tips norrsken, att göteborgsbrudarna borde träffas och snacka bröllop! Nu kommer jag inte riktigt ihåg vilka som bor i Göteborg. Brud 2008, du bor i Götet va? SnartFruL gjorde väl också det men de sköt väl fram sitt bröllop?

    Norrsken: Jag ska hålla tummarna för att ni får lägenheten!

    blivandefruandersson: Vad kul med släktträff. Jag skulle också vilja träffa alla mina kusiner. Vi är så många och alla utom jag och några till har familjer och dessutom bor vi på så spridda ställen i landet! Därför krävs det mycket planering om vi ska träffas. Vi kan inte direkt träffas hemma hos någon utan måste ordna lokal och grejer. Det får bli nästa planeringsprojekt efter bröllopet

    Lucy: Vad blev det för tärnklänning?

    Vårbrud: Stå på dig gentemot Y1! Hon har ingen rätt att behandla dig illa.

  • stjärngudinnan

    Vårbrud: Vad kul att ni kommer till Gbg under varvet. Jag skulle själv ha sprungit men läkaren avrådde mig till detta efter min allvarliga influensa tidigare under våren. Vad gäller din kollega. Jag vet hur dte känns! Hade en kollega på mitt förra jobb som jag och många med mig inte tålde. Jag försökte prata med henne om att vi inte uppskattade hennes sätt men inget hjälpte, så till sist gjorde jag precis som du säger att du ska göra, undvek henne. Det gäller att hitta ett sätt att förhålla sig till sådana personer för de ska inte få ta så mcyket energi av en. Det är de inte värda!!!

  • stjärngudinnan

    Oj, jag har ju inte börjat titta på bröllopskläder ännu men jag vet att jag läst i någon tråd här på BT att Emilios i Kungälv har bra utbud och är billiga. Vet faktiskt inte vilka som är bäst men det finns flera bröllopsbutiker på och runt omkring Linnegatan. Ska fundera lite..

  • stjärngudinnan

    Nu har jag kommit på en del. Remans, Tonys högtidkläder, VIP, Ramona Design, Svahns bröllopskläder i Kungsbacka...

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer!!

    Norrsken: Tack för informationen! Du har stenkoll på vart vi alla kommer ifrån! Jag kanske får dra ihop till en BT- träff i gbg eller så när vi flyttat och jag har lite mer tid.

    Lucy: Jag har tänkt att ha liknande tärnklänningar till mina två tärnor, fast i två olika gröna nyanser. Jag hoppas att min mamma vill sy dem men jag har ju inte kunnat fråga än eftersom vi ännu inte har berättat Jättefina inbjudningar!!

    MrsNyberg2B: Vilka fina inbjudningar du har gjort! Stilrena och fina. Här om dagen kom min sambo på att jag har en kompis som är jättepysslig av sig och min svägerska är jätteduktig på sådant så vi kommer nog delegera trycksaksarbetet. Jag har inte begåvats med den pýssligheten

    Vårbrud: De jag nämnde som ligger inne Göteborg ligger på Linnegatan, Götabergsgatan, Vasaplatsen och Kungsgatan. På hitta.se kan du söka efter vägbeskriving från ert övernattningsställe De andra två ligger som sagt i Kunäglv och Kungsbacka, vet ej exakt var.

    Nu ska jag och sambon dra iväg på bio med några kompisar. Är ni lediga imorgon tjejer? Själv ska jag jobba, ångrar att jag sa att jag kunde stå för bemanningen på kontoret imorgon men jag behöver spara flexen till vår flytt!

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer! Tittar inen snabb sväng, ska ha tjejmiddag här ikväll och håller på med maten..

    Brud 2008: Ja, vi får dra ihop en BT-träff, gärna i juli för då har vi flyttat klart

    MrsNyberg2B: Såg missarna på din hemsida, otroligt söta. Vi har också två missar, världens goaste! Hur många är vi här i tråden som har katt egentligen? Tycker var och varnnan har katt

    Norrsken: Hur var lägenheten?

    Ha en riktigt trevlig valborg allihop!!

  • stjärngudinnan

    Tjejer! Behöver era kloka råd! Min syster berättade igår att hon ska gifta sig på midsommarafton (i år). Det skulle ha varit hemligt men de kände att de ville ha närmsta familjen med. Nu till problemet. Jag misstänker på min sambos reaktiion när han fick veta detta, att han planerar att fria på vår tvåårsdag när vi är utomlands. Vi kommer hem två veckor innan hon skall gifta sig, ev nyförlovade och med nyheten att vi ska gifta oss nästa år med middag och fest. Det ska inte min syster ha. Är det dumt? Bör vi vänta med att berätta nyheten om giftermålet för nära och kära tills efter deras vigsel? Samtidigt vill inte jag säga till min sambo att vänta med frieriet om han hade tänkt att fria på vår tvåårsdag! Risken finns ju också att alla frågar om vi skall gifta oss när de ser att vi förlovat oss, ska jag då undvika att svara på frågan? Hjälp! Vill inte att min syster ska känna att vi stjäl uppmärksamheten eller så för dem. Hur tänker ni?

  • stjärngudinnan

    Hallå, nyss hemkommen från en långpromenad i skogen, för att rensa tankarna och försöka komma underfund med hur vi ska göra.

    Norrsken: Tack för ditt kloka svar. Vi tänker nog också så, att det ju faktiskt är två olika händelser som sker två olika år, sedan hade de ju tänkt att hålla allt hemligt till dagen D men kände sig tvungna att berätta för oss när vi inte hade tänkt komma på midsommar. Det hade kanske känts lite värre om det var ett stort bröllop med stor fest. När jag var ute och gick kom jag på att vi kan berätta det för våra föräldrar först och höra vad mina föräldrar tycker. Om de tycker att jag ska vänta med att berätta det för mina syskon tills efter vigseln, i så fall får våra resp. föräldrar ev. hålla tyst i två veckor. Samtidigt har vi fått bubbla av oss till några personer i samband med förlovningen och har ändå tagit hänsyn till min systers vigsel.

    Ina: Skönt att höra att du mår bättre från illamåendet och yrseln. Jag hade en kompis som mådde illa hela graviditeten, blev till slut sjukskriven för det.Usch och fy!

    Mrs Nyberg: Vår ena katt ligger alltid under min arm med huvudet på min axel när vi ska sova på nätterna, vilket i sig är väldigt mysigt! Men hon låter som ett helt sågverk tills hon har somnat. Hon spinner SÅ högt!

    Jenny_Åland: Vad tråkigt sagt av din mammas sambo! Vad ger han rätt att säga så? Och ge ett sådant omdöme? Det skulle jag ta upp med honom om han kom med en liknande kommentar igen! Stå på dig och markera att det är inte ok. *kramar om*

    Madlin: Vad skönt att ni kommit fram till en komporomiss! En till kattälskare. Vad trevligt

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Då är vi två. Det kändes jättesegt att gå och jobba idag, längtar hem till sängen!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6