• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Jag vill också uuut i solen!

  • Pumpkin

    Gokväll brudar! Kul att ni gillar listan, trots att jag fumlat bort mig lite

    stjärngudinnan: Hoppas ni får den lägenheten då!

    Jenny_Åland: Äh, rätt eller fel ordning spelar väl ingen roll, huvudsaken man vet vad man vill? Vi bestämde ju oss också för bröllop nästa sommar långt innan vi förlovat oss

    Här har vi haft en väldigt trevlig kväll, ett par kompisar och deras barn (flicka 2 år och pojke 2 månader) har varit här och käkat middag och kollat på hockey

  • Pumpkin

    madlin: Ja, man har ju inte alltid huvudet med sig Helt ärligt så har jag varit väldigt förvirrad de senaste dagarna, nästan lite läskigt. Nåja, no harm done!

    Kul med bröllop! Var det något annat som du tänkte på att "det här ska jag (inte) ha"?

    Ja, en underbar dag är det, vädermässigt i alla fall. Ha det skönt i solen!

  • Pumpkin

    Värst är det för frun, barnen och barnbarnet som såg det, försökte rädda honom men misslyckades

  • Pumpkin

    Vi (läs: jag) funderar också på brunch dagen efter bröllopet, men det är en kostnad som är sista prioritering så att säga. Det vore helt klart mysigt, det var väldigt uppskattat på min morbrors bröllop De hade även presentöppningen då, i mormors trädgård.

    Nu har jag beställt lite nya (sommar-) kläder från Ellos och Ellos outlet. Fick typ 7-8 plagg för 490kr inkl. 41kr i exp.avgift!

  • Pumpkin

    Brud 2008: Hehe, jo Fast jag tycker fortfarande de har väldigt mkt tantkläder. Det tycker till och med min mormor Hon hittar aldrig nånting på Ellos eftersom "det finns bara ungdomskläder och tantkläder, inget däremellan".

    drömbrud: Jovisst, "tur" i oturen att det inte var barnbarnet som åkte i. Men usch, snacka om att ha en bild fastetsad på näthinnan resten av livet - speciellt barnbarnet som bara är 9-10 år och avgudade sin morfar

  • Pumpkin

    drömbrud: Usch så hemskt! Min bästa kompis när jag var liten hittade sin pappa död på hennes 13årsdag

    Men dags att byta ämne kanske?

  • Pumpkin

    Ina: Förstår att det måste ha varit världens längsta dygn! Usch vad hemskt att få höra att läkaren inte ser ett slående hjärta Tur att allting verkar vara som det ska i alla fall till slut!

    Har ni haft det skönt i Göteborg annars då?

  • Pumpkin

    Ina: Jo, vi har haft det helt OK, det har inte hänt mycket alls. Jag var hemma 2,5 dag pga huvudvärk men nu är det bättre

    Tittar på lägenheter varje dag, hittade en fin i Mariekäll nu igår, så vi har sagt att vi ska hålla lite koll tills vi åker ner i början på maj och då boka tid för visning med mäklare i de lägenheter vi är intresserade av Flyttlasset går nog i slutet av maj eller början av juni.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6