• Maggies

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    ~Norrsken~: Det är nog bra att svamla lite. Man kanske får ordning på tankarna efter ett tag då. Det är nog sant. Det lär nog inte bli lättare när man har jobb heller. Det tål att tänkas på lite till.

    På tal om jobb så blev jag just erbjuden en dags jobb på en förskola. Ska visst ha hand om mat och städ. Jag tackar ja till vad som helst nu tydligen. Men det är väl bra antar jag.

  • Maggies

    ~Norrsken~: Sant.

    Det är det också. Hade på känn att det var nåt mer. Vad står SGI för? Hm, 240 dagar är ju rätt mycket. Smartast vore ju att utbilda sig, jobba ett år och sen slå till.

  • Maggies

    madlin: Aha, okej.
    Ja, när det känns rätt är nog det bästa.

  • Maggies

    Nu måste jag ta tag i engelskan... Ska bli så skönt med sommar och jobb. Sen blir det plugg igen. :-9

  • Maggies

    MrsNyberg2B: Fundera över livet och allt som har med det att göra är riktigt intressant. Själen, ja. Bra fråga.

    För att lugna dig lite så kan jag äga att jag hänger inte riktigt med själv i mina planer. Först och främst så har jag sökt en matte-kurs. Den funderar jag på att ta bort från listan för att istället komma in på sjuksköterska som jag också har sökt. Fast jag undrar om man inte kan ta sig in på både en kurs och ett program samtidigt? Jaja, parentes. Tandläkare som också är ett alternativ börjar inte förrän efter jul, så där kan jag inte söka än. Om jag får för mig att läsa nåt helt annat nu i höst så kan man ju alltid göra en sen anmälan. Allt för att krångla till det lite extra.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6