• Madeleene

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Hej igen

    Var ett tag sedan man skrev här hos er. Har varit så mycket i skolan så man har inte så mycket tid. Hur går det för alla? Hur mår ni?

    Jag har inte orkat läsa igenom alla sidor.

    Jag tänkte fråga om det är några som bokat kyrka?

    Hoppas allt är bra med er.

  • Madeleene

    Norrsken: Hej, ja det var ett tag sedan. Flytta? Va roligt, men jag är inte avis på dig. Gjorde det själv för 2 månader sedan.

    Ja det kan ju vara bra att vänta tills man är på plats. Okej, men man kanske ska börja kolla med kyrkan. Oj låter som mig du, trött. Har sovit i ca 5 timmar sedan jag kom hem från föreläsningen. Får man fråga på ett ungefär vart ni skall flytta?

  • Madeleene

    Norrsken: Okej, men det var ju skönt att det inte var flera mil. Näst vi flyttade så var det lite mer än 70 mil Lycka till med flyttandet.

  • Madeleene

    Brud 2008: Nej nej det har vi verkligen inte gjort. bara det att jag har haft väldigt mycket med skolan. har ju börjat studerat nu i vår. Min blivande svärmor frågade för någon dag sedan om vi hade börjat planerat, hon tyckte vi var ute tidigt för ett litet bröllop vi ska ha. Men hon tyckte även det var roligt. Hur är det med dig brud 2008?

    När tycker ni att det är lämpligt att skicka ut inbjudningarna? För det är ju mitt i semestertider man gifter sig.

  • Madeleene

    Brud 2008: Jo tack jag känner mig "klar". Vet hur vi vill ha det, har kommit på mat. Nu gäller det bara att fråga prästen om det är okej att gifta sig så. Även få klart när man kan boka honom\henne. Lokal behöver vi inte boka, kanske försöka få tag på någon husvagn så folk kan sova i. Handlandet är inte klart tar vi närmare. Ringen är klar skall beställas\betalas och hämtas (närmare nästa sommar).

    Hur går det själv? Åh vad roligt, när skede detta roliga? När ska ni börja boka möten?

    Norrsken: Okej, då kanske april är bra för oss eller mars, vi gifter oss i 8 eller 9 augusti (8e är m2b:s födelsedag, det var han själv som sa det datumet) jag vill tidigare på sommaren tanke på rötmånaden och mat i jordkällare. Har ni mycket kvar att planera eller är ni klara men inte inhandla allt?

    Åh vad läst jag blir på BT, precis när jag hade skrivit till brud 2008 då bestämde dem sig att stänga ner sajten. *morr* men nu kommer inlägget istället.

  • Madeleene

    Norrsken: Var så jag tänkte också att det skulle räcka. Men tanke på att det är sommar och semestrar tänker jag på. Det är många som lägger semester redan i mars om man jobbar inom vården som exempel eller dagis. Okej, känns det skönt att det mesta är klart?

    För när min m2b:s så blev inte prästen nöjd över att de ville använda just en präst från den församlingen. För det inte hade anknytningar till församlingen. Men då berättades det att de hade varit där som barn och då gick det bra. Men jag har precis mailat min konfirmations präst och frågat henne om hon har möjlighet (hon bor i närheten). Det känns som att cirkeln börjar få ett slut då (för mig allafall). Hon har varit en stor del av mitt liv när jag sjöng med i barn kyrkokören som alla gjorde när man var små i vår by. Så vi får se vad svaret blir från henne. Jag skulle bli så otroligt glad om hon kunde göra det, kosta vad det kosta vill så behöver man inte blanda in den kyrkan.

    Oj nu blev det långt, ber om ursäkt för det.

  • Madeleene

    Lucy: Okej, men då kanske det blir bra i mitten av april nästa år. Tack för den informationen, nu blev det ju lite pirrigt i magen för det är mindre än ett år kvar dit

  • Madeleene

    Åhhhh nu har jag haft första kontakten med kyrkan, det bubblar i hela kroppen.

  • Madeleene

    Brud 2008: Okej, men det låter väl bra? Okej, save-the-date? Vad är det? Kanske dum fråga, men jag har ingen aning.

  • Madeleene

    Brud 2008: Jaha okej.. Ja men då är nog mars ganska bra.

    Måste prata med sambon om att kanske flytta fram det två månader om inte konfirmations prästen eller den andra prästen kan i augusti månad.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6