Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Heeeeeeeeej tjejer

    någon som minns mig. Skrev supermycket ett tag men tappade sedan sugen helt. Är nu tillbaka m ny ork och kraft. Vintern och sambons låga humör under vinterhalvåret tog musten ur mig. Men trots det urtrista sommarvädret så känns allt mkt bättre nu.

    :)

    Känner att det ska bli skitkul att nu, m bara ett år och 11 dagar kvar innan jag blir fru, få planera allt tillsammans med er här inne.

    Har gått ner några kilo, börjat jobba och trivs, ska snart åka iväg en vecka och bo i stuga m hela familjen så just nu är livet skönt :) (vågar man skriva så).

    Någon som ORKAR skriva en liten sammanfattning om vad sjutton som hänt här inne de senaste månaderna. Eller var och en vill kanske bara lite kort berätta om vad som händer hos just dem nu, för jag sitter på jobbet och jag har tyvärr inte tid att läsa tillbaka så långt, hur gärna jag än skulle vilja :)

    Vårt internet har varit borta i en dryg vecka och jag abstinens, så när jag nu för en gångs skull tog på mig att jobba en natt så kan jag ju sitta lite vid datorn ;)

    Hur långt har ni kommit i ert planerande?

    Jag har inte gjort ett skit mer än sist faktiskt.

    Den 19 får jag lov att boka kyrkan och kommer då ligga på luren. Är så nojjig att nån annan ska hinna före eftersom vi bokade fest-borgen för ett halvår sen och inte kan byta bröllopsdag!!!

    :)

    Kul att vara tillbaka

    Många kramar

    Anja

    (idag har ju varit värsta super-bröllopsdagen. Undrar hur många par som faktiskt har gift sig idag. MÅNGA!!)

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin- jaaa jag läste tillbaka och fattade faktiskt att det var du :) Undrade nämligen varför där inte var några inlägg alls från Norrsken ;)

    Har alla bestämt sig för klänning (typ av klänning), bukett osv.

    Jag känner att jag inte alls kan bestämma mig för det ännu... Det måste vänta till sista minuten! Jag ändrar mig ju hela tiden :D

    Har bestämt kyrka, festlokal, mat och sånt, det får räcka ett tag.

    Vi ska ju åka t Tyskland o handla drickan. Är sååå glad att man trots att det är ett ganska pampigt ställe vi hyrt som festlokal, får ha egen dryck, annars skulle detta bli alldeles på tok för dyrt.

    (det är det ju redan lixom) ;)

    Jeksaa- funkar det inte att ta ett mindre lån för att få ihop det som ni inte lyckats spara. Vi kommer att lägga lånet på vårt huslån för betala vårt bröllop, annars hade vi aldrig kunnat gifta oss. Vi är inte en sån ekonomisk situation att vi kan spara ihop till vårt bröllop och vi vill ju gifta oss innan vi blir gamla och grå ;)

    Hoppas att det löser sig.

    Tänk Norrsken att du var vaken o satt vid datorn. Det kunde jag väl aldrig ha trott *fnissar*

    Så du har bytt datum... Va f...n lixom. Vi som var cyber-bröllops-twins. ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Jaaa läste om din bukett i din blogg. wow så fin den låter.

    Jag har ju hela tiden tänkt mig vita eller svarta kallor. Nu tvivlar jag på allt. Nu tänker jag liljor, orkidéer, blandat, hjäääälp...

    Ska jag ha lite grönt i buketten eller inte... suck

    Det är jättesvårt det där!!!

    Klänning vet jag inte heller... Känner att jag helt har ändrat smak sen ett tag tillbaka...

    Ska ju låta sy upp hela min klänning helt utefter hur mkt jag gått ner i vikt när det börjar dra ihop sig, så jag känner att jag nog kommer anpassa stilen på klänningen utifrån hur jag ser ut i kroppen ;)

    Sömmerskan är ju ett superproffs som kan sy vad sjutton som helst + atthon verkligen har stil och öga för vad man passar i så jag ska nog lita på henne till stor del. Känns rätt så tryggt :)

    Mamma betalar klänningen så det känns bra :)

    Jag har börjat vackla lite angående bröllopsresan...

    Vi har ju helt varit inne på Karibien. Har ju köpt massor av böcker om karibien, om maten om naturen, människoran, historien etc men nu börjar jag tänka, varför i sjutton ska man resa så långt (flyget tar ju för sjutton 13 timmar) och till ett ställe dit det är sååå dyrt att åka.

    Jag har börjat fundera på Sicilien. Ska vara otroligt vackert, romantiskt och underbar mat och väldigt varmt och skönt.

    Vart var det ni skulle åka?

  • Anja 19 juli 2008

    och nääääää alltså, jag menade inte alls att du skriver mycket eller är uppe på nätterna. Huuuur kunde du tolka mig så?? ;) :D

  • Anja 19 juli 2008

    Måste bara förklara att jag jobbar natt inatt och därför har tillgång t internet. Vi blev av m vårt internet för ett tag sen för att vår brf håller på att byta bredbandsleverantör och vi hade (läs min sambo) glömt att lämna in lappen. Detta kom han på två veckor för sent vilket gör att jag itne har en aning om när jag kommer kunna skriva igen. Normalt sett jobbar jag inte natt och kan inte sitta och hänga här som jag gör nu ;)

    Men jag kommer återkomma och hänga här som en glad och förväntansfull brud, igen :)

    fniss fniss

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin - menade inte att det är så dyrt att vara på nån av de västindiska öarna (även om det inte är jättebilligt) utan att det är så jä..la dyrt att resa dit. ;) Men priserna på plats, typ mat och så är nog ungefär som här hemma, kanske lite billigare? beror nog på vilken ö man vill till. Vi lutar nog åt St Lucia eller Barbados tror jag. Men vi får se vad det blir. Vi kommer nog att anpassa oss efter hur mkt pengar vi får ihop (kommer ju önska oss bidrag till resan i bröllopspresent utav alla) :)

    Madlin - jaa jag såg att ni ändrat. Ojoj, inte långt kvar alltså!!! Vad trist m solisten! Var det nån som står er nära? Får man vara nyfiken och fråga varför denne person drog sig ur. Vad tråkigt det är med sånt :(

  • Anja 19 juli 2008

    Madlin - jättenyfiken på allt ju. Nu är det ju så nära inpå för dig att du ju måste ha allt klart... har du inga bilder jag kan få se :) typ bukett, frisyr, klänning, kyrka etc :)

  • Anja 19 juli 2008

    Madlin - nä men fy vad trist... Honom vill ni ändå inte ha som solist. usch vilken attityd :(

    Vilken sång är det ni ska ha? :)

  • Anja 19 juli 2008

    Fy jag vill bara tjuta nu. Jobbar natt i ett jättestort hus, har ansvar för en hel del människor, alla ligger och sover. Man är ensam då man jobbar, INGEN i närheten och det låter så fruktansvärt mkt i huset. En massa ljud från källaren, som att någon rycker i dörren till trappan. Jag mår fysiskt illa av rädsla. Ska aldrig nånsin ta på mig att jobba natt igen. Jag är dessutom såååå trött. Vill bara sova nu :(

    Om det bara ville ljusna nu...

  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nästan ljust... Pust... Oj vad jag vill få sova nu. Är inte van att jobba på nätterna. Tror aldrig jag skulle vänja mig vid det.

    Hoppas på att få tillbaka mitt internet snart så att jag kan vara mer aktiv här inne :)

    MASSOR AV KRAMAR till er allihop så länge...

    :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6