• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    nu har även jag hittat hit! ;) ~Norrsken~! Haha, jag satt o stirrade länge efter ditt nick i listan, sen såg jag att du glömt dig själv!! Typiskt!!

    Idag har jag varit på bröllop! En av mina bästa kompisars, och som jag grät... pinsamt värre när man knappt kände någon annan.. Men de har varit en kanondag, och så hade dom tur med vädret också.

    De hade inget vigselprogram i kyrkan, vilket jag VERKLIGEN kommer skaffa till vårat bröllop. Tycker de är bättre att få veta vad som komma skall i kyrkan. Kändes lite förvirrande, för man hörde inte prästen så bra alla gånger.

  • madlin

    wow vilket ös det var här!

    Men förståeligt, vädret är ju kanon! Ska precis ut själv nu - synd att man har lite rödvinskalle bara, men de går nog över.

    Ha en uuuuunderbar dag!

  • madlin

    gah, jag är så velig.... vet varken ut eller in. Igår och idag har vi suttit och pratat om vi ska tänka helt om och bara sticka utomlands o gifta oss istället till sensommaren/höstkanten i år.

    Vår budget spricker helt och hållet vad det ser ut som iom jag inte fått något jobb och kommer förmodligen inte komma in på det program jag sökt för det blivit strul ang. antal behörighetspoäng..

    Vill inte banta ner bröllopet heller, går ju inte o få det billigare än vad vi kan utan att sänka ribban alltför mycket. Känns som då får de vara...

    Låter de dumt? Tänkte att man kunde smyga iväg och vara borta en månad, sen blir det fest för de närmaste när man är hemma och landat. Kanske så man förnyar sina löften om några år? Dumt igen?

    Gaaah, hur ska man veta hur man ska göra?!

  • madlin

    ~Norrsken~
    Ja... man ska väl lyssna till hjärtat, men när inte ens de säger en nånting då? *s* Ena dagen vill jag ha hela bröllopskalaset och i nästa smita iväg och bara vi två (och vittnen vi förmodligen inte kommer känna).

    MrsNyberg2B
    Jag fullgjorde inte gymnasiet utan fick läsa in poäng på komvux, nu har tydligen min studievägledare gett mig felaktiga uppgifter vilka poäng som kommer räknas och så - så nu fattas tydligen en hel del. Och ska jag komplettera så hinner jag ju inte göra det heller då komvux kör med månadsintagningar för nya kurser, beroende för kurs så startar nya kurser olika månader. Ja krångligt och förklara. Men skulle jag söka in kurser på gymnasienivå för att komma upp i poängen jag nu inte har så kommer jag tidigast få börja läs i mitten av maj, och den 15 Juni ska sista kompletteringen in - det går inte ihop hur jag än vrider på det. :(

    Ja fest vill man ju ha, oavsett om vi "smiter" eller inte. Fundera är verkligen nåt vi måste göra :S

  • madlin

    Jag är här o smyger en stund, är inte bröllopstaggad alls.. men inte så roligt o surfa, planera osv när man helt plötsligt blir osäker när vi ska gifta oss (och hur).

    Men jag kikar förbi här då och då, kolla läget.

  • madlin

    hej hej tjejer! kikar in här o kollar, men ni har ju skrivit så otroligt mycket så jag orkar inte läsa ikapp. Finns de nån pausknapp här nånstans?? ;)

    Har nyss kommit hem från en weekend uppe i Orsa, mysigt! Pratat igenom om o om igen hur vi ska göra, vi har ju varit aningens veliga nu angående bröllop. Om vi ska smita, köra enkelt borgeligt eller hela karusellen med kyrkvigsel. Så nu tror jag vi äntligen vet vad vi vill (och orkar genomföra)!

    Vi kommer reducera gästlistan till hälften (blir ca 30 gäster), bjuda in dom till ett mysigt ställe där vi viger oss (förhoppningsvis utomhus vid fint väder, annars inne) sedan blir det buffé och därefter ska vi ha lite fest med vännerna och de släktingar som orkar (vill?) vara kvar.

    Bara datumet vi inte är klara med ännu, kanske blir redan till sommaren!

  • madlin

    ~Norrsken~: Lät ju som ni haft en trevlig dag där nere! Hoppas ni ror hem den lägenheten ni är sugen på *tummar hålls*

    Haha så komiskt att din pappa bor där! Vi har sommarhus precis i utkanten, så vi åkte upp över en weekend o tog de lugnt. Skönt med miljöombyte ibland, trots de inte direkt är någon "säsong" där nu :)

    Jaaaa! De känns jätteskönt att hittat en kompromiss - som känns mycket bra! Ska reka lokalen o catering, knäppa lite kort och sådär.

    stjärngudinnan: *vinkar* Har ockå katt!

  • madlin

    Jenny_Åland: trist när de är sådär... har en inom familjen som inte heller är jublande glad över vårat förhållande (varit tillsammans i 7 år nu o motarbetar oss ännu) - så jag vet hur de känns :(

  • madlin

    ~Norrsken~: Det är släkthus sen mååånga år tillbaka, i Torrvål ligger det. Vet du vart de ligger? Jag är urkass på väderstreck *ler*

    stjärngudinnan: ja vi verkar vara några stycken här som är kattägare! Kul! :D
    Kan bara hålla med dom andra gällande erat "problem" - skulle jag vara ni så skulle jag berättat om han friat, trots deras bröllop. Det är ju ingen tävling!

  • madlin

    ~Norrsken~: ja, de är superskönt o ha lite ställen o smita iväg till. På vintern åker man till stugan i fjällen istället. Tält? Brrr.... kallt kallt på morgonen, tycker man aldrig blir riktigt uppvärmd efter man vaknat. Jag som kanske är lite fryssen av mig. Men man kan ju tälta lite varstans iofs, mysigt!

    Lucy_: Krya på dig!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6