Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    tjaa! nu är jag hemma igen efter ett välbehövligt lov...
    fick lite komplikationer i tisdags bara tre timmar innan vi skulle åka...
    åkte in akut till södertälje för blödning i tisdags. satt jättelänge innan jag fick bli undersökt. doktorn hittade blödningen, den var på livmodertappen så det var ingen fara med det. men han tittade också på fostret med VUL och tyckte att det inte såg normalt ut! han sa att det inte verkade vara någon frisk graviditet och han såg inget hjärta slå... vi blev jätteledsna och frågade vad vi skulle göra, för vi skulle ju åka till gbg samma dag. han tyckte att vi kunde åka. så vi gjorde det och sen på kvällen när vi nästan var framme så ringde han och ville att jag skulle göra ett nytt VUL för han tyckte att det verkade lite skumt.. så vi åkte in till sjukhuset i göteborg dagen efter och där konstaterades det att bebisen visst levde och vi fick se hjärtat! det enda som var avvikande var att bebisen verkade lite liten, men det var inte något onormalt... phuu!! jag har inte haft ont eller någonting och på tisdag ska jag in igen för nytt VUL för att se hur det fortlöper...
    men herregud vilket långt dygn det var innan vi äntligen fick se det lilla hjärtat slå!

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    ja verkligen! vi har blivit rejält bortskämda båda två med uppassning och mat till höger och vänster:)
    hur har ni haft det den senaste veckan?
    (förutom det tråkiga som hänt då, läste i tråden nu...) hur går det med flytt osv?

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    är det den lägenheten på gröna gatan 14a?
    den är vi också intresserade av;)ska på våsning nästa söndag...
    den ligger i samma hus på samma våning som vi bor! vi behöver verkligen en trea rätt snart och den hade varit perfekt!

  • InaHjärtarAdam

    ~Norrsken~ :
    den har lite fel enligt oss också, inget badkar, fult kök o fula färgval enligt oss, men sånt är vi beredda på att göra om ifall vi bara får köpa den:)

  • InaHjärtarAdam

    Lucy_ :
    jaa, phuuu alltså!! jag var sååå himla ledsen. samtidigt kände jag ju inte att jag hade ont eller så och alla graviditetssymptom höll ju igång så nånstans visste jag ju ändå att det inte var nått fel.. :)

  • InaHjärtarAdam

    och adam var såå glad när han fick se vår bebis hjärta. han grät av lycka och lättnad!!! :D

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    vi tänkte leva med kökets storlek och att det inte finns badkar. vi kanske kan klämma in en tvättmaskin istället... ska ju ändå inte bo där i så många år vad vi planerar.. men köket, det bara måste vi riva ut ifall vi köper lägenheten!

    nu ska jag gå och sova tjejer... är heeelt slut! tänka sej att idag har jag ätit vegetarisk sushi i göteborg, en magnumglass i karlstad och pasta carbonara i södertälje! tåget gick en lååång omväg! :D

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    HAHAHAA!!! :D
    katter är roliga!! och sambosar också för den delen. min kära sambo stupade i soffan när vi kom hem förut och sover ännu. han var sååå trött som har jobbat hela dagen + att han har ont i sitt lillfinger som han tror att han har en spricka i...
    själv har jag städat, diskat och tvättat...
    tur för honom att jag är på bra humör idag! (trots att jag har varit i skolan lika länge som han har varit på jobbet + att jag är på tjocken...)

  • InaHjärtarAdam

    morrn morrn!
    nu bär det snart av till sjukhuset. först ska jag ta blodprov för att mta hcg i blodet (gravidhormon) och sen ska jag undersökas och göra vaginalt ultraljud. det är ca tre timmar mellan de båda grejerna så det är tur att jag har nära till sjukhuset så jag kan gå hem emellan!

    festhäften var frågan. jag har börjat lite smått på det, att samla små serier, roliga historier och sådär

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    nu har jag tagit bilder på den potentiella lokalen!! logga in på msn så skickar jag över!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6