• Jenny_­Åland
    Äldre 13 Apr 21:53
    542880 visningar
    3005 svar
    3005
    542880

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Jag är också här :)

  • Jenny_­Åland
    Äldre 13 Apr 22:25
    #0

    god natt Norrsken :). Jag ska fortsätta skriva på min rapport en stund till. Skickar in den vid midnatt. Imorron ska jag till frissan. Ska bli skönt med ny frisyr :D.

  • Jenny_­Åland
    Äldre 14 Apr 21:45
    #0

    Känns ibland som vi gör allt i fel ordning, sambon och jag. Vi väntade flera år med att flytta ihop. Vi bestämde oss för att gifta oss innan vi förlovat oss. Och fast vi ska gifta oss nästa år är vi fortfarande inte förlovade och inte har vi bokat kyrkan. Nåväl vi ska fixa allt småpyssel under året och i sommar blir det troligtvis bokning av kyrka och förlovning.

  • Jenny_­Åland
    Äldre 15 Apr 14:41
    #0

    Norrsken. Oj vad hemskt :( *gör ont i hjärtat*

    Idag har jag varit och klippt mig. Blev jättenöjd även om det inte blev en stor förändring ;)

    Mrs Nyberg 2b: Vi ska också ha brunch dagen efter. Jag har funderat på hur vi ska fixa det praktiskt.. Kom sen på att om alla inbjudna till brunchen tar med sig någon rätt var hem till oss dagen efter och så blir det självservering på buffé. Det blir nog både billigt och mest praktiskt. Vi vill inte fixa maten själva och inte äta brunchen på restaurang. Tänkte också att vi kunde ge nyckel åt mamma eller mormor så de kan komma och fixa kaffe och vara först på plats och ställa i ordning medan vi vilar ut på hotellet. Vad tror ni om det?

  • Jenny_­Åland
    Äldre 30 Apr 20:34
    #0

    Det var ett tag sen jag kikade in här..

    Jag känner mig så frustrerad nu. I helgen så sa mammas sambo att han tyckte att min sambo inte var "nåt att satsa på" jag borde flytta från åland och lämna han tyckte m.s.

    Jag är sååå trött på att höra sånt. Vi har varit ihop i 7 år snart och vi vill vara tillsammans för evigt. När ska folk fatta det? Känns hela tiden som att jag måste försvara vårt förhållande. Jobbigt också att höra det från mammas s. Dom har ju inte alls varit ihop lika länge som vi (om man ska vara petig, vilket jag egentligen inte är)

  • Jenny_­Åland
    Äldre 1 May 12:07
    #0

    Norrsken: ja, man blir helt galen

    Egentligen e jag alldeles för snäll. Ska man vara hård borde jag bete mig likadant tillbaka men det gör jag inte. De skulle nog inte fatta.

    Ibland känns det som att man kanske skulle skippa att bjuda alla som inte tycker att vi ska vara tillsammans. Kanske blir ett trevligare bröllop då.

  • Jenny_­Åland
    Äldre 1 May 15:01
    #0

    Tack för era kloka svar.

    Norrsken: ja, det skulle faktiskt vara trevligt att slippa alla som har dumma kommentarer om vårt förhållande på bröllopet. Känns ju inte som att man vill betala för dom. Bjuder hellre fler trevliga människor istället då.

  • Jenny_­Åland
    Äldre 12 Jun 18:19
    #0

    Nu har jag varit borta från BT ett tag igen. Har varit så mycket med skola och annat men nu är jag iaf klar med min utbildning. Ett jobb bara så är allt bra :)

    Norrsken: Du kan inte övertala L om att du skulle kunna ha slöja enbart under vigseln och sen ta bort den. Det alternativet ska jag ha. Vill inte ha slöja hela dagen så den ska åka av efter vigseln.

  • Jenny_­Åland
    Äldre 4 Jul 16:18
    #0

    Nu var det ett tag sen jag hängde i den här tråden igen.

    har väl inte hänt så jättemycket på bröllopsfronten men lite iaf:

    - budgeten är fixad. Har planerat sparande och räknat på vad saker och ting får kosta.

    - kyrkan har vi ju bestämd sen länge men ej bokad

    - I augusti när jag har mer tid ska jag börja pyssla med bröllopspyssel som vi kan spara och börja köpa in diverse prylar som kan sparas

    - gästlistan är i princip klar. Vi har bestämt antalet gäster och vilka vi ska bjuda.

    - Börjat skriva önskelistan

    - börjat fundera på dukning och dekor.

    Vad säger ni om det här alternativen för blommorna:

    blommor i vaser >> www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50102911

    i kartongbilar. passar med vårt 50-talstema >> www.dinnerandamurder.com/cgi-bin/j/ljpro.cgi

    blombollar på fat>> freewebs.com/ann_mattias/brudboll-medium.jpg

    eller nån typ av krukor.

    För övrigt så stör jag mig så på sambon som inte tycker att det är nån brådska med att boka kyrka, lokal m.m. Kostar ju inget att boka + att då vet vi vad vi får. Men han blir bara stressad av att boka så långt i förväg säger han. Trist! men vad gör man? Försöker iaf. att göra mycket annat klart i god tid.

  • Jenny_­Åland
    Äldre 9 Jul 20:32
    #0

    Pumpkin: det där är så typiskt. När man väl hittar ett par man vill ha så är det fel storlek :(

  • Jenny_­Åland
    Äldre 9 Jul 20:34
    #0

    Jag känner mig så ur form idag. Har börjat på ett nytt jobb idag och är full av intryck. Idag har jag också varit och hälsat på morfar på sjukhuset som fått en propp i hjärnan. Smärtar att se han sådär :(

  • Jenny_­Åland
    Äldre 9 Jul 20:35
    #0

    Pumpkin: Jag tänker ha ett par platta skor på bröllopsfesten och högklackat på vigseln eller byta under dagen när det behövs.

  • Jenny_­Åland
    Äldre 9 Jul 20:37
    #0

    Vårbrud:

    Jag har gråtit i flera timmar. Känns helt galet. Fattar inte att det är samma morfar. Mamma tror inte att han kommer bli den samma. Imorgon ska han lära sig prata hos en talpedagog. Måste kännas tungt när man är nästan 80 år och lära sig prata på nytt.

  • Jenny_­Åland
    Äldre 9 Jul 20:49
    #0

    Jag tror ändå att han kan repa sig igen. Gick ju att prata med han lite iaf och han kunde gå själv och visste vem jag var. Men han är som sagt inte samma person längre.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6