• Cahe

    Stockholmsbrudar nya kompisar 5

    Blir nog ingen fika för mig heller...har fullt upp med jobb nästa vecka, så kvällarna ägnas åt promenader med hunden.

  • Cahe

    Hej tjejer!!

    Behöver lite hjälp...sitter och samlar grejer till festhäftet och behöver lite sånger nu! M2b har massa förslag men det är mest studentfyllesånger o det är inte riktigt vad jag har tänkt mig... Såå...har ni några tips??

  • Cahe

    Puh!! Tur att jag inte lovade att komma på fika idag...sen på jobbet o sambon oxå så det var räser hem till hunden!! Men nästa vecka kanske jag kan

  • Cahe

    vilket härligt väder vi har idag tjejer... Ska bli sååå härligt att plocka på sig regnjacka och mina fina blårandiga gummistövlar och ta en promenad med hunden...INTE!!!

    Hur har ni det allihopa med fikamöjligheter nästa vecka? Skulle kanske må eller tisdag passa, det är de dagarna jag kan nämligen

  • Cahe

    Gumsestumpan
    Du kan ju alltid säga att du måste gå och köpa tidningen...det funkar ju på julafton och mam kan vara borta nån timma eller två utan att någon undrar vart man varit

    Insåg just att jag inte är fika ledig på må...men ti eller onsdag funkar vilket som!

  • Cahe

    Hihi, du kanske kan lämna en hembakad sockerkaka hos grannen och be henne gå in med den strax efter att du gått iväg Då kan gästerna sitta och smaska på den ett tag!

    Ha en trevlig helg tjejer! Själv har jag precis varit på möte med restaurangen för bröllposfesten. Så känner jag mig lite lugnare i alla fall!

  • Cahe

    Wunja

    Var på ett bröllop för ett par veckor sedan där toastparet (den ena av dem) sa allting på rim hela kvällen!! Han är väldigt spontan av sig så jag tror ärligt att han funderade ut allt strax innan han sa det. Mycket lyckat och roligt!

    Tycker dock idén du/ni hade verkar vara super!!
    Lycka till!

  • Cahe

    Cinapuff

    Hoppas du mår lite bättre nu...inget kul det där!! Är nog en bra idé att gå till läkare här hemma oxå, för säkerhets skull liksom.

    Wunja
    Hur gick toastandet? För visst var det i lördags ni skulle göra det?

  • Cahe

    Blir tyvärr ingen fika för mig heller den här veckan Fick en massa extratider på jobbet! $$$

  • Cahe

    Cinapuff

    Hoppas du mår lite bättre nu! Och gör som farbror doktorn säger, ta det lugnt
    Min sambo har varit precis som din sedan vi hämtade ringarna i januari...laggt min i en ask, tejpat den ordentligt så jag inte ska kunna öppna i smyg och gömmt den!! Så jag får nog helt enkelt finna mig i att ine se den förrän i oktober!!

    Ha en trevlig fika i morgon tjejer! Jag får hoppas att jag kan hänga med nästa gång!

  • Cahe

    Cinapuff

    Hmm, ja på något sett måste vi nog få dom att förstå att ringarna i alla fall måste provas en gång!! Är nog ett bra argument som du kom med...ska nog försöka köra med det oxå!

  • Cahe

    Tjoho på er allihopa!!

    Kan någon av er tipsa om vart man kan hitta fina smycken till dagen D??!! Speciellt halsband...letar efter något lite "speciellt"...alltså inte Guldfynd eller liknande.

  • Cahe

    Tack tjejer för tipsen! Ska verkligen kolla upp det!

    BröllopA
    Jag går gärna och kollar smycken Nackdelen är att jag inte har tid en enda dag den här veckan...jobb HELA veckan!! Men tisdag nästa vecka är jag ledig om du har tid då?!

    Wiiii!!! Vi fick våra tryckta m&ms idag!!! Har beställt med våra initialer och bröllopsdatumet på, och en kompis tog med dom hem från NewYork idag!!

  • Cahe

    Det är sååå himla skönt att jobba igen!!! Man känner sig lite meningslös när man bara går hemma och väntar på att sambon ska komma hem från jobbet
    Vi kan absolut höras lite senare om nästa vecka!
    Vi köpte våra m&ms på www.mymms.com och skickade till m2bs gamla adress i NY och så tog en kompis med dom hem nu när hon kom till sverige på semester!! En toppenlösning eftersom de inte skickar till sverige!

  • Cahe

    Blåbärspaj...jag har plockat blåbär idag!!! Har härligt blålila fingrar nu Blir ju grymt fikasugen när ni sitter här och pladdrar om pajjer hit och dit...Tror nog att vi får ta en fika snart igen!!

  • Cahe

    Tisdag är jag ledig och som det ser ut så har jag ändå lite ärenden som jag ska göra på stan så det skulle passa bra!!

  • Cahe

    Nu har jag fått ovett av sambon...han börjar sin semester nästa vecka och jag ska in på "bröllopsfika" på min enda lediga dag nästa vecka... Det gick inte riktigt hem där Så jag måste nog tyvärr hoppa över den...om jag inte kan komma på något ärende i stan som han ändå inte vill följa med på så jag kan fika lite snabbt oxå! Jag får helt enkelt lämna det lite öppet så länge...

    Ha en bra dag tjejer!

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 5