• Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 5
  • Cahe

    Wunja

    Var på ett bröllop för ett par veckor sedan där toastparet (den ena av dem) sa allting på rim hela kvällen!! Han är väldigt spontan av sig så jag tror ärligt att han funderade ut allt strax innan han sa det. Mycket lyckat och roligt!

    Tycker dock idén du/ni hade verkar vara super!!
    Lycka till!

  • cinapuff

    Tjenare brudar! (Liiite fyndigt var det väl allt, eller...?)
    Hoppas att allt är bra med er allihop!

    Själv har jag haft en helg från helvetet (och det är bara lördag kväll så den är inte ens slut än...)
    Det började med att jag löneförhandlade/sa upp mig i torsdags och igår åkte vi ner till södra danmark för att fira sambons bror som äntligen tagit examen efter sex år. 200m från brorsans hus ska vi svänga vänster och står stilla och väntar på att det ska bli fritt från mötande trafik när en lastbil plötsligt dundrar in i oss bakifrån i 60-70km/h. Som tur är klarar sig alla i bilen utan större skador men vår nya fina bil (3v) blir bara mos och får bogseras till närmsta Audiverkstad. Sen börjar den låååånga jakten på en hyrbil. Eftersom bilen är så ny så har vi fortfarande nån sorts mobilitetsgaranti som går in och täcker kostnaden, men att hitta en hyrbil modell större verkar dödsdömt.. Hur sjutton stuvar man in 4 vuxna människor och all packning som gick in i bagaget på en A6 kombi i den lilla opel vi blir anvisade?? Det går inte inser vi när vi försökt... Jag kan nu av erfarenhet tala om att det finns ytterst få stora hyrbilar i danmark! Till slut jagar de iaf fatt i en A6 sedan som stod i Köpenhamn och kör ner den åt oss (bara sisådär en 20 mil...) och nu är vi äntligen hemma. I morgon ska jag bara sova. Hela dagen! Så trött är jag just nu...
    Men den kära lillebrodern tog ialla fall sin examen och alla är glada och nöjda! Utom vi möjligtvis då som nu står utan semesterbil.. Vi som skulle bilat ner till Wien. Typiskt!

    (Förlåt om det här blev lite långt, behövde bara skriva av mig lite. Men tack för att du läst hela om du nu läser det här!)

  • Vernalis

    Cinapuff



    Vad bra att ni lever! Inga skador, väl? Tråkigt med trassel och annat tjafs på semestern, har varit med om en krock i Paris en gång och den reddes inte upp i första taget. Hoppas ni får ordning på bilar och packning!

    Trevlig fortsättning på helgen!

  • cinapuff

    Cahe

    Jag får väl vara glad för att det var danmark och inte paris då! :)
    Nä, inga större personskador. Lite ömma nackar, en ond arm och en sedan tidigare taskig rygg som knappast blev bättre av det här. Men läkarteamet och ambulanspersonalen på platsen kollade igenom oss och gav oss klartecken att fortsätta.. Men för säkerhets skull tänker jag nog gå till läkaren här hemma i morgon. Är fortfarande öm i nacken och har haft konstant huvudvärk sen nån timme efter krocken...

  • BröllopA

    Cinapuff

    Vad håller dom på med där nere i södra Sverige med bihang... tur du ska flytta till oss !
    Ja det var iaf tur att det inte blev mer skador på er...men kolla upp det där med nacken, inte bra!
    När kommer ni till storstan igen??? I aug??
    Funderade på om vi kunde dela paraply... har för mig att du letade och vi har ju olika datum...men jag kan ju ringa !!!

    Ta hand om dig och mannen och hunden och hoppas det blir en bättre vecka den som kommer!
    Kramis på dig!

  • Cahe

    Cinapuff

    Hoppas du mår lite bättre nu...inget kul det där!! Är nog en bra idé att gå till läkare här hemma oxå, för säkerhets skull liksom.

    Wunja
    Hur gick toastandet? För visst var det i lördags ni skulle göra det?

  • Wunja

    Cinapuff

    Otäckt det där med olyckan! Verkligen skönt att ni klarade er helskinnade, hoppas att nacken slutar ömma snart också.

    Cahe

    Toastandet gick faktiskt riktigt bra, så jag oroade mig i onödan :) Utan att ha läst ditt inlägg gjorde vi faktiskt så att vi rimmade när vi presenterade varje talare (fast vi förberedde rimmen kvällen innan), och vi fick med det där med gemensamma intressen i rimmen så det var skoj!

  • Wunja

    Godisråttan

    Jag är rädd att jag har fullt upp hela denna vecka!

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 5