• Cahe

    Stockholmsbrudar nya kompisar 5

    Funderade oxå på det där med "känna igen"... Kommer nog se ganska vilsen ut, vet ju inte ens om jag hittar dit

  • Cahe

    Förbaskat!! Här har man sett fram emot att träffas på en fika och vad händer... Givetvis får jag tid för en arbetsintervju i eftermiddag... Jättekul iof eftersom det just nu är väääldigt tråkigt att gå hemma men synd för jag kommer antagligen inte hinna med att fika.
    Hoppas att jag hinner men kan tyvärr inte lova ngt
    Ser fram emot nästa fika ist!!

  • Cahe

    ååå...glass Hoppas verkligen att jag kan komma på nästa fika!!

    Håller tummarna för att intervjun som sabbade fikat för min del i alla fall leder till ett jobb för nu är jag attans trött på att gå hemma o inte ha något att göra!

    Så om någon känner för en fika redan nästa vecka så är i alla fall jag ledig! Tänkte gå på stan och leta papper och annat till inbjudningskort nån dag i början på veckan.

  • Cahe

    tree

    När? Var? Något förslag?
    Jag är ny i stan så vet inga bra ställen, men flexibel är jag eftersom jag är ledig. Kan, som det ser ut nu, precis när som helst!

  • Cahe

    vi verkar i alla fall bli två stycken som fikar Men det är ju en hel helg kvar så fler hinner kanske nappa!

  • Cahe

    Förbaskade hund!!
    Kom hem från affären nyss och släppte ut hunden ur bilen. Tre kassar och väska så han fick friheten att promenera de 15 metrarna från bilen till dörren utan koppel. Gissa om han passade på!! In genom grinden och sen var han bara borta, antagligen efter en katt eller liknande, över två tomter o förbi ungar som lekte. Efter lite arga skrik från matte och en del visslingar kom han lite moloken tillbaka... Fick jag inte göra så?? Tänk att dom aldrig lär sig

  • Cahe

    Vi kanske kan ses utanför? Eller? Känner jag mig själv så kommer jag säkert att vara där 5 i fem... Tror alltid att det ska ta längre tid att ta sig nångonstans än vad det sedan tar Rött långt hår får nog vara mitt kännetecken

  • Cahe

    Haha, toppenidé!
    Har lyckats samla på mig ett antal nu så det vore ju kul om man kan använda dom lite mer

  • Cahe

    Ska nog ta o skriva upp den vägbeskrivningen jag oxå Finns risk att jag virrar omkring jag oxå annars!

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 5