• Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 5
  • Cahe

    Cinapuff
    Blev det något knåpande med inbjudningarna igår?(För visst var det du som skulle göra det...)

    Själv har jag hittat "mina" kuvert idag!! Var på en butik igår som inte hade dom hemme men som kunde kan hem. Jag skulle bara ringa idag o säga hur många jag behövde för hon hade lite mycket igår... Ringde idag och hux flux så hittar hon dom på lagret, och 3 kr billigare/st än de jag hittat tidigare!! Men blir man inte lite irriterad när jag igår var i butiken och hon sa att dom inte hade hemma och idag finns dom...nu måste jag ju åka dit en extra resa

    Jaja, så är det!!

  • cinapuff

    BröllopA:
    Jupp! Allt som saknas nu är den lilla svarta anteckningsboken där jag betygsätter kärleksmums! ;)

    Cahe:
    Jo, sju nya inbjudningar klara! 23 st totalt, och jag tycker fortfarande att det är kul! Alla inbjudningskorten blir unika, samma färger och temapapper, men helt unika kombinationer på varje kort!

    Trist med kuverten, men tur i oturen att du får dem billigare! Alltid nåt! Och extraturen till stan räknas väl nästan som en giltig anledning att shoppa lite? :)

  • Vernalis

    Hej alla!

    Här kommer en gammal fikare och gör comeback!

    När blir det fikadags härnäst? Jag fikar gärna på söder eller i city!

  • Ronnie&Helena

    Är lite nyfiken på när ni här i tråden ska gifta er

  • Nanna3000

    18 februari

    Ronnie&Helena
    då är det lite jämnare ålder i ert par, min m2b är 77:a. Men enda gången åldersskillanden märks är när vi prata om när han var liten, jag var ju inte född då , och lite märks skillnaden nu när han har en liten 30 års kris (mest pga en sjukdom)och jag just kommit ur min "herregud jag är ju 20 år, vad ska jag göra med mitt liv, alla andra har ju gjort så mycket mer!"

  • Cahe

    Hej på er tjejer!!

    Nu behöver jag lite hjälp av er igen...attans vad hjälp man behöver när man är ny i stan

    Ska en sväng till Solna i morgon, är det någon som vet om det finns någon "pysselbutik" (typ papper och annat till inbjudningar o program) där i trakterna? Kan ju passa på att kika in i så fall och se om dom har något som jag behöver!

  • tree

    det finns en panduro i solna centrum... det är nära till systemet! de har inte så stort papersselektion men många saker i generelt...

    jäg är solna boende!

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 5