Inlägg från: Gumsestumpan |Visa alla inlägg
  • Gumsestumpan

    Stockholmsbrudar nya kompisar 5

    Nu har jag också hittat hit! Jag tyckte det var nyss den förra tråden startade...

    När det gäller fika så bestäm någon dag och plats så får vi se om jag dyker upp (hoppas, hoppas, hoppas jag kan). Nu har det i alla fall börja gå åt rätt håll i köket och vi har fått upp lite skåp. Igår invigde vi vår induktionshäll. Den fungerade alldeles utmärkt! Problemet är bara att den behöver ju speciella pannor och vi har bara en kastrull. Som tur var upptäckte vi att en av våra stekpannor också klarar induktion. Ikväll ska ugnen fungera.

    Det dröjer nog några dagar innan vi får tillbaka vattnet men då har vi kanske diskmaskin! Vilken lyx! Det har vi inte haft sedan vi flyttade ner till Stockholm för över ett år sedan... Fast man bara är två så är det skönt att ha!

    Förresten, välkommen Cahe!

  • Gumsestumpan

    Hej tjejer!
    Om det är någon som har lust att gå på Centralbadet på torsdag så kan vi följas åt. Jag kan nog vara på Centralbadet strax efter fem. Jag ska få någon slags massage kl. 19.40 och det tar nog 30-40 minuter. Jag har ett presentkort som går ut här i slutet av april så jag var "tvungen" att boka nu. Det ska bli ganska skönt att ta det lugnt och slippa röran här hemma. Fast det börjar arta sig. Nu håller vi på med överskåpen så det är nog inte så långt bort med kakling... Hur går det för er, Blivande fru Lindgren (hoppas du hittar den nya tråden)?

  • Gumsestumpan

    Godmorgon!
    Centralbadet ligger på Drottninggatan 88. Huset ligger inte precis vid drottninggatan utan man måste gå över en gård. Jag kommer att vara där strax efter fem hoppas jag. Jag tar med badkläder så får jag se om jag badar. I alla fall ska jag på någon slags massage 19.40.

    Grattis till huset Tree!

  • Gumsestumpan

    Japp, det finns ett café. Jag tror att de har en del lättare rätter också. Det hoppas jag eftersom jag har tänkt att äta middag.

  • Gumsestumpan

    Välkommen Nanna_3000! Låter mysigt med ishotellet!

    Själv är jag 32 år och jobbar som jurist på en statlig myndighet. Jag flyttade till Stockholm för cirka ett år sedan och jag gifte mig augusti ifjol.

  • Gumsestumpan

    Vi kan ju träffas utanför på drottninggatan. Jag kommer att ha jeans (åh, vad originellt ) och en grå ganska kort jacka med ett knutet skärp och en svart handväska. Jag har axellångt lockigt hår och glasögon.

  • Gumsestumpan

    Jag kommer också!

    Tree: jag tror det blir fiket vid entrén. Om du mailar ditt mobilnummer så kan jag höra av mig ifall vi går någonannanstan...

  • Gumsestumpan

    Frukost och glass låter gott!!

    Här kommer rapporten! Det var riktigt härligt att få massage! Men jag hade valt att i första hand få bli masserad av en kvinna och så kommer det fram en Janne... hmm... Han såg inte så kvinnlig ut heller. Ja, ja, inte spelade det någon större roll. Nu är jag som en ny människa. Jag hann en liten sväng ner i bubbelpoolen också innan massagen.

    Hoppas vi ses snart!

  • Gumsestumpan

    Hej!
    Nu är jag tillbaka från Skottland... Trist att inte fikat var imorgon! Köket är också klart (i stort sett i alla fall) så nästa fika ska jag nog kunna hänga på. Hoppas det inte dröjer så länge....

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 5