• snart fru G
    Äldre 2 Apr 12:54
    5650 visningar
    60 svar
    60
    5650

    någon mer nyinflyttad fikasugen i Malmö?

    Är ganska nyinflyttad i Malmö och tycker alltid det är kul att träffa nya människor.

    Någon som är i samma sits och kanske vill ses över en fika och tjata lite bröllopsplanering blandannat?

  • Svar på tråden någon mer nyinflyttad fikasugen i Malmö?
  • Lilla gull
    Äldre 4 Apr 22:28
    #0

    Hej,
    ganska ny i malmö jag med, ett par månader. bodde i kbh innan. gifter mig snart - 19 maj! träffar gärna andra nya malmöiter och blivande brudar.

  • snart fru G
    Äldre 5 Apr 08:22
    #0

    Hej igen på er!

    Blev lite frånvarande här inne efter min trådstart, jobbet kallade lite för mycket på mig.

    Guldplutt: tack för tipsen, jag ska kolla upp dessa butiker!

    Samma sak till dig Utomlands-brud, tack!mobilia har jag inte tänkt på. Jag behöver också axelbandslös bh eller kanske en korsett.

    Hej hoppeloppan och Lilla gull!
    Trevligt med fler malmö-brudar!

    Då är ni också mitt uppe i planeringen som jag, vore ju kul att sammanstråla någonstans och prata lite strunt en eftermiddag. Allt bröllopsprat som våra kära vänner kanske inte alltid orkar med!

    Vad planerar eller håller ni på och pysslar med just nu?

    Här hemma försöker vi få klart vårt festprogram, ganska pilligt! Sen blir det vigselprogram och allt småplock som måste köpas...

    Och bordsplacering..... hua! roligt men lite småjobbigt. Men mest roligt!

  • Utomla­nds-br­ud
    Äldre 5 Apr 08:46
    #0

    Hej Snart fru G!
    Tycker också att vi får ta o ses allihopa snart! Själv väntar jag på att min klänning ska komma från Kina, så jag sen kan köpa skor och smycken (halsband, örhängen, kanske armband). Har varit ute o kollat på ringar, men jag kan inte bestämma mig...Det är jättesvårt!
    Bordsplacering gjorde jag häromdagen med hjälp av de verktyg man kan använda här på BT. Funkade jättebra!
    Håller på att planera inför en frågesport om oss som vi tänkte ha mellan middagen och kaffet.
    I helgen provade jag att göra min brudbukett själv och jag blev jättenöjd, så jag har bestämt att jag ska göra den själv till den stora dagen med...
    Här finns bild:

    kajsaorichard.weddingannouncer.com/photoalbums-24384.html

    Snart dax för att beställa mat o tårta till middagen!

    Hur går det för er andra?

  • guldpl­utt
    Äldre 5 Apr 08:48
    #0

    jag bor ju också i malmö, och är mitt uppe i bröllopsplanering. på lördag är det bara tre veckor kvar!!! dessvärre har jag så fullt upp så några träffar hinner jag nog inte med, men här hinner man ju alltid med att gå in lite, särskilt på jobbet

    vi ska gifta oss utomlands, i Rom. vi blir ju därför inte så många (19 pers) men det är ju inte mindre meckigt att ordna sitt bröllop på distans precis! men kul!

  • snart fru G
    Äldre 5 Apr 11:13
    #0

    utomlands-brud: Vilken otroligt vacker bukett! vad imponerad jag blir!!! har du bundit buketter innan eller är du nybörjare?

    skulle kunna tänka mig en liknande bukett själv faktiskt, fast med rosa rosor. Vad fint det var med murgrönan också! Än så länge har jag tänkt att ha en kompakt halvrund bukett med rosa rosor och pärlor endast. Men himla fint med murgrönan runt omkring som sagt.... kanske jag också skulle ha

    Vad spännande att vänta på klänning! Min hänger här i garderoben och väntar på mig tillsammans med slöjan och skor. Smycken också färdigt, även ringen, men inte underkläder som sagt.

    Allt kring mat och dryck är fixat tror jag...

    Vi håller på och planerar en liten överaskningsdans i stället för brudvalsen. Vi tänkte börja dansa några steg till någon högtravande vals och sen dra av nåt dansmedley eller likanande till olika låtar, eller bara en dans, kanske dirtydancing eller saturdaynight fever... har inte bestämt oss ännu, men det måste vi verkligen göra nu, tiden börjar ju dra ihop sig. Kan nog bli kul i alla fall!

    Jag träffas gärna över en fika som sagt!
    Är tillgänglig lite när som helst då jag jobbar väldigt oregelbundet. Hur är det för er andra som skulle vilja ses? dag eller eftermiddag eller kväll som är bäst?

    Och du guldplutten förstår jag har det lite stressigt just nu, men i efterhand lär du ju ha en massa tips att komma med till oss andra som har det kvar! Och ideér och tankar kan man ju byta här inne också som sagt.

  • rocket­queen
    Äldre 5 Apr 11:18
    #0

    Hej hej! Jag bor också i Malmö, men har inte bröllopsplanering på g... Är det någon som bara vill träffas och fika? Jag är rädd att jag skulle känna mig lite utanför om det pratas mycket bröllop (naturligtvis inget personligt mot de som vill prata bröllop, det måste ju vara superkul - när man väl är i den sitsen! ).

    Glad påsk!

  • snart fru G
    Äldre 5 Apr 11:20
    #0

    recketqueen: Jag kan givetvis prata annat än bröllop också om jag blir tvingad till det

    Nej men jag är öppen för alla förslag!

    Vem är du då? Hur kommer det sig att du hänger här på BT om du inte har bröllop i sikte? *bara nyfiken av mig*

  • rocket­queen
    Äldre 5 Apr 11:24
    #0

    Haha! :D Skönt att veta...

    Jag pluggar i Malmö, flyttade hit för ett halvår sedan. Är väldigt sminkintresserad och BT's forum för det är bra, så det har blivit att jag hängt här en del och sedan började jag läsa i fler trådar om relationer, hälsa och lite blandat... Känner inte jättemånga här nere än, men planerar att stanna ett bra tag så det skulle vara kul att lära känna någon!

    Har du bott här länge? Jobbar du?

  • snart fru G
    Äldre 5 Apr 11:28
    #0

    rocketqueen: Okej då förstår jag, ja BT är bra till det mesta faktiskt! Kommer säkerligen hänga kvar även efter bröllopet!

    Har bara bott här i två månader så jag känner inte så många här, mest folk som man känt sen innan. Jobbar i försäkringsbranchen för övrigt. Och tycker alltid det är kul att lära känna nytt folk!

    Vad pluggar du till?

  • Utomla­nds-br­ud
    Äldre 5 Apr 11:45
    #0

    Hej snart fru G: Det var den första buketten jag har bundit i hela mitt liv! det var inte så svårt...Testa själv!
    Vad trevligt med överraskningsdansen, låter jätteskoj! Själv är jag jättedålig på att dansa, kan inte dansa vals ens, så vi har tänkt att vi ska dansa vanlig tryckare till en låt som vi tycker är jättefin...

    Hej!Lilla gull: Snart är det ju dax för dig! Är det pirrigt?

Svar på tråden någon mer nyinflyttad fikasugen i Malmö?