• Slottet

    någon mer nyinflyttad fikasugen i Malmö?

    Hej!
    Vad kul, jag vill också följa med och fika om det går bra. Jag har bott i Malmö i lite mer än ett år. Så jag är relativt nyinflyttad. Vi skall gifta oss den 12 maj. Ett ganska stort bröllop med ca 85 gäster.

    Jag jobbar supermycket just nu men vill gärna bröllopsplanera/fika med nya vänner. Jag skulle nog kunna på torsdag, vilken tid i så fall och vart någonstans?

  • Slottet

    Var som helst utan espressohouse om jag får bestämma. Jag är så trött på deras kaffe. Fast det är i och för sig bra om vi får plats några stycken.

  • Slottet

    18.30 el. 19.00? Gärna pub för min del
    Vi kan ju ta något där man både kan dricka kaffe eller ta ett glas vin. Lilla Torg har ju många möjligheter Skall man sitta och prata gillar jag Pickwick (malmögatan) där kan man sitta i mysiga fåtöljer........ Finns oändliga möjligheter. Vad säger ni?

  • Slottet

    malmborgsgatan menar jag..... Tror jag det är i alla fall.....

  • Slottet

    Jag skall flyga till stockholm vid 6 imorgon bitti och måste förbereda en presentation jag skall hålla och snart gå och lägga mig. Bestäm ni något så kommer jag dit.

    Hur ser ni ut?
    Jag är lång och blond har förmodligen en röd jacka.

  • Slottet

    Hej!
    Kom just hen från Stockholm, efter en låååång dag. Jag kommer imorgon. 19.00

    Vi ses då, skall bli kul

    /Godnatt

  • Slottet

    Tack för ikväll tjejer! Det var supertrevligt att lära känna er.
    Vi hörs

  • Slottet

    Hej!
    Allt är bra med mig. Jag hinner dock knappt vara inne på BT har så mycket att göra på jobbet och jag och L fixar med festprogram, vigselprogram, bordsplanering köper smågrejer som behövs- ja fixar med alla detaljer helt enkelt.
    Det är ju snart minder än 3 veckor nu!!!!

    Denna helg försvann snabbt och L blev kidnappat igårmorse. Men jag var på stan och köpte en massa nya underkläder så att jag är snygg och sexig på vår bröllopsresa

    Hur går det för er då?

Svar på tråden någon mer nyinflyttad fikasugen i Malmö?