Inlägg från: Blir_Fru_0707 |Visa alla inlägg
  • Blir_Fru_0707

    pampas brudar se hit

    Fru0707: Jag kollade på engångschampagneglas på Tiimari o Anttila. Jag minns inte prisen, men Anttila har billigare, de säljer 12 st i en förpackning, Tiimari 6 st. Jag tyckte inte att Tiimari hade så bra urval på engångskärl o servetter, Anttila hade mer. Citymarket har plastglas, helt vanliga o billiga. Servetter och ljus finns det mycket av på citymarket. Jag har inte alls kollat prisma, men kanske de har hyfsade priser. Vapaa valinta, det borde man kolla, där har de ju priser i stil med Halpa-halli. Jag tror jag ska kolla upp det.

  • Blir_Fru_0707

    Nu har vi fått fixat ngr saker till. Köpte en skjorta från Sokos åt sambon och allt i underklädesväg åt mig från Figura shop bredvid Sokos. Var också o tittade på halsband, de hade inte kvar det som jag hade sett en gång förr, så jag måste springa runt ännu...

  • Blir_Fru_0707

    Fru0707: Jag skulle ha bh med löstagbara axelband, provade två Figura som var i 60 euros prisklassen, men de passade inte alls, sen hade de av märket After Eden som passade super, kostade 30 e, så halva priset av Figura. Köpte alltså den. Trosor kostar typ 20-30 e, strumpor 18 e. Jag hade kollat på Stockmann o Sokos, men de hade inte något passligt, inte så stort utbud o inte så många storlekar. På Figura shop hade de nog en del, men först la hon ju fram de två dyraste, och sen då storleken inte passade o hon hade ringt till Raisio o frågat o där fanns inte heller rätt storlek, så då tog hon fram det där förmånligare märket... :) Köpte ett blått strumpeband för 8 e på Figura shop, hade tidigare sett att det kostade över 10 e på Stockmann.

  • Blir_Fru_0707

    Jag tror det här är den korrekta listan, fyll i det som saknas:

    070707:
    Blir_Fru_0707: Korsnäs
    Fru0707: Nykarleby (dock bosatta i Åbo)
    mius_: jakobstad

    280707:
    kiija: Oravais

  • Blir_Fru_0707

    Man ska verkligen ta det lugnt med solandet nu, det är jättestark sol och jag har hört flera som har fått kliande utslag. Jag ska köpa massor med ny solkräm idag, kliande utslag är ju inget man vill ha och speciellt inte på sin bröllopsdag!

  • Blir_Fru_0707

    Tack för alla tipsen Netta79!

    En fråga, vilket bytte du först, körkort eller bankkort? Kan man ha ett bankkort i gamla namnet och ett i nya namnet tills man fått körkortet, eller hur gör man helt praktiskt? Jag antar att man inte kan ha två körkort samtidigt...

  • Blir_Fru_0707

    Jo, tack så mycket!
    Får man ett meddelande då namnet har bytts? Hur länge tar det ungefär? Tar man med sig ngt papper över namnändringen till polisstationen då man byter körkort?

  • Blir_Fru_0707

    Nu har jag äntligen köpt lite smink till bröllopet. Borde egentligen ha gjort det mycket tidigare, typ för ett halvt år sedan, men då jag velar till o från vad jag ska ha för produkter.... Brukar annars bara använda tonad dagkräm och svart mascara. Nu gick jag helt enkelt in till sokos och handlade concealer (Helena Rubenstein magic concealer som det skrivs så mycket om) och sen så frågade jag efter en bra krämrouge (hon rekommenderade Lancome magie blush) och ett bra solpuder (rekommenderade Lancome star bronzer). Så nu är det bara att börja öva sig, en månad kvar... :)

  • Blir_Fru_0707

    Soligt och fint väder, vi for till villan i Närpes i fredags o har varit där över helgen, kom tillbaka idag. Jag pratade med mina blivande svärföräldrar om bröllopet en del så nu har det gått lite framåt i planeringen. Vi har bestämt att vi skippar riset och vi går helt enkelt ut först ur kyrkan och de andra följer efter. Vi har ju inte så stort bröllop, vi blir totalt 29 personer, så det känns lite konstigt att arrangera ris åt sin familj + ngr släktingar och vänner. Sen så har jag frågat av svärmor om hon kan gå o prata med blomsteraffären om en ljusrosa enkel brudbukett o det ska hon göra.
    Har börjat fundera om man ska fråga om fotografen kan ta foton under vigsel också. Det kan ju hända att han inte har tid utan ska o fota ngn annan eftersom man kommer på det så sent, men man kan ju alltid fråga. Vi bestämde då vi bokade att han skulle fota oss ngr timmar före vigseln utanför kyrkan, men kanske han har tid att vara ca. en timme längre. Jag vill gärna har många foton fr bröllopet, det är en av de saker som jag tycker är viktigast, jag ser framför mig hur vi lånar ut våra kameror till familjen o sen då vi får fotona så är de så dåliga, halva huvudet är borta, halva kortet består av himmel, där finns en massa bakhuvuden med på bilden osv... mina erfarenheter är inte så bra....

    Hur ska ni göra med fotografering under vigsel o bröllopsfest?

Svar på tråden pampas brudar se hit