Inlägg från: SnartBrud? |Visa alla inlägg
  • SnartBrud?

    pampas brudar se hit

    Hey! jess jag hittade oxå hit. Skall gifta mig 18.8 i nykarlebytrakten, men jag är från Vasa. Och the dress har anlänt till hesa.

  • SnartBrud?

    Jag har en bekant som skall sjunga i kyrkan, det är lättast så..men min släkt är ju inte så musikaliska om man säger så

    Om nån vecka skall jag åka iväg till Hesa och hämta min älskade svindyra Maggie Sottero klänning. Hooooppas att den är bra!!!

  • SnartBrud?

    Jag skall ha en maggie sottero klänning. Hur härlig som helst. Igår köpte vi tyg till tärnklänningarna. De blir chokladbruna. Vi har temafärgerna brunt, rosa och beige.

    Våra inbjudningar är inte ännu klara...iiik paniiik! Vi vet hur de skall se ut och vi har nästan all text till dem etc, men pga att vi inte gifter oss i vasa så kommer vi att ha busstransport till kyrkan å festplatsen och det vållar lite problem nu ännu....!

  • SnartBrud?

    Finlands tjejen: jo jag gjorde en bok med en massa som jag ville att skall komma på min möhippa och klippte ut en massa ur tidningar så att hon skulle veta vad som förväntas av henne etc. Jag tror den var uppskattad. Nån lista på de som kommer hade jag inte tänkt ge åt henne...men det borde jag ju.. Det är ju så mycket att tänka på!!!
    Bussen är inget problem...eller lite, vi kan först boka den i början av augusti då vi vet hur många som kommer att åka med den, men de sa att det alltid finns lediga så det borde vara ok. Mammas en bekant kommer att köra den så det är Oukeijjj!
    Vi skall fotas utomhus nånstans av Studio Paschinsky (jag jobbade där en sommar för en massa år sen). Och sen skall vår en kompis fota i kyrkan och lite på festen.
    Njaa inte så nervös ännu...kanske lite för möhippan..., man vet aldrig vad de hittar på åt en. Men de vet ju det att det blir ju bara värre sen för dem när det är deras tur och hey om de riktigt torterar så då måste vi ju ge tillbaka på bröllopet och ha alla som varit med på möhippa eller svensexa att göra något förnedrande framför alla andra bröllopsgäster!!!

    Imorgon skall vi till Helsingfors och hämta min klänning! Hoppas att den passar!

  • SnartBrud?

    Jaa nu är min klänning här hemma. Den är såå fin. Jag provade den igår och den satt riktigt bra (måste bara skaffa lite fyllning till brösten ) Nu måste jag skaffa en underkjol med 3 ringar så att den blir riktigt stor och fin, och då behöver den inte tas in (typ en cm...känns lite onödigt). Sen var vi på IKEA igår oxå och köpte lite servetter till bröllopet, di vi nu ändå var i knutarna...

  • SnartBrud?

    Ålright...jag var snabb...har idag skaffat korsett och hela faderullan. 152 euro, vilket är mer än jag tänkt från början, men korsetten i sig hade 150 euro som normalpris och den var nedsatt med hälften. Sen alla underbyxor, stayupz och sånt. Nåå det blir iallafall uppskattat. Och inbjudningarna slängde jag till posten idag, så nu är även det gjort!

    Det går ju framåt Hur är det med er andra?

  • SnartBrud?

    Jag skall ha en bukett med enbart rosa gerberan och breda gröna blad runt kanterna. Hittade en bild på nån nätsida och visade den för floristen som sa att den är lätt att laga. Så sån blir det för min del!

  • SnartBrud?

    Vi skall ha såpbubblor på vårt bröllop. Jag har hört att riset kan "färga av sig" på svarta kostymer så att det blir vita fläckar. Har sett en massa bilder med såpbubblor och det ser kul ut. Och så kommer inga "djur" och äter upp riset sen!

  • SnartBrud?

    Vi skall ha only love som ingång eftersom min pappa kommer att leda in mig. Sen psalmerna...en finsk blir det ju och en svensk...i denna ljuva sommartid kanske. Men utgången...ingen aaaning. Min kusin hade bridge over troubled waters (skrivs det så ), den var jättefin och passade riktigt bra tyckte jag, men man vill ju inte ha samma!

  • SnartBrud?

    Jag har oxå varit till pastorskansliet nu...bibel fixad. En sak mindre att tänka på...Skall ni ha mycket blomdekorationer på festplatsen eller i kyrkan?

  • SnartBrud?

    Finlands tjejen: Jå det skulle vi måsta göra...jag e bara lite bisi resten av sommaren, men nog måst vi ju hitta nån passlig dag nog. Imogon åker jag till skärgården på jobb och kommer tillbaka först på söndag. Lika bra att jobba nu när A är borta i flera dagar på jobb.

    Vad kul att någon annan oxå har lite skärgårdstema. Det har vi oxå men har ändå färgerna rosa, vit, brun (och lite silver) som temafärger. Men vi har platsen så "skärgård" så det räcker. Stormskärslyktor på borden (vi har beställt 60 st) och som placeringskort har vi flöten (köpte 180 st!!!)och så skall vi ha tjockt rep mitt på borden. Ev lite stenar snäckor och sånt oxå. Vi har stående bord med massor av fisk. Kakan blir en vit med marsipan och rosa gerberan.

  • SnartBrud?

    Huh huh vad det är aktivt här nu. Jag skall alltså gifta mig i Klippan vid Storsand och sen ha fest vid lillöns paviljong.

    Jag har ingen aning om vad vår fotografering kostar...hur sjuk e jag..bara bokar och kollar inte ens pris. Jag borde gå in någon dag och kolla. Har jobbat på detta ställe för 100 år sen men de har nog ändrat priserna. Vi skall bara fotas utomhus, jag vill absolut inte ha studiobilder. Jag sa till fotografen att om det regnar så vill jag vara utomhus iallafall. Hon verkade inte så glad!!!

  • SnartBrud?

    Vi skall nog ha lite program, vet inte riktigt vad ännu, min syrra sköter det mesta av det. För vår del blir det ett tvåspråkigt bröllop så det har sina små (måånga) problem. Men vissa program är på svenska och vissa på finska, man kan inte börja översätta allt. Så inte så mycket sång för vår del. Skoleken vill jag ha har jag sagt...men det är nog bara så att senast i det skedet får alla se mina skor, som verkligen inte är traditionella. Vi satsar mest på maten och inte så mycket på program,det får inte vara fööör mycket heller.

  • SnartBrud?

    Lägger till mig på listan:

    070707:
    Blir_Fru_0707: Korsnäs
    Fru0707: Nykarleby (dock bosatta i Åbo)
    mius_: jakobstad

    280707:
    kiija: Oravais
    tindra star: Munsala

    110807:
    Willemo: Replot, Korsholm

    180807:
    SnartBrud?: Vigsel i Nykarleby, hemma från Vasa

Svar på tråden pampas brudar se hit