• mius_
    Äldre 12 Apr 19:34
    42862 visningar
    222 svar
    222
    42862

    pampas brudar se hit

    här e en till blivande brud från jakobstad. 7.7 kommer bröllopet att vara, vigsel bland de närmaste och sen en stor fest för vänner och bekanta. passar oss fint, och bröllopsfesten ser då ut som våran fest,istället för den "tradiotionella" bröllopsfesten vi funderat på först.kul att det finns andra pampas brudar här oxå!

  • mius_
    Äldre 14 Apr 12:39
    #0

    matildas: vi kommer att ha festen på mina föräldrars gård ( jättestorgård samt en bra bit utanför stan så o inte nå grannar på en bra bit.) passar oss perfekt, eftersom vi inte då kommer att ha nån traditionell fest, utan blir grillfest me stort partytält (bara jag hittar var man kan hyra), plockblommor i stora gamla mjölkhinkar å så vidare. har du förresten kollat sjönejdens hus (järviseututalo) nära bostadmässoområdet? mysigt, men ofta bokat. ryms max 100 pers. tror ja det var. vi hade bokat det, men sen planerade vi ju om allt ;) tror det kostade 300? om jag inte minns fel.

  • mius_
    Äldre 25 Apr 11:25
    #0

    här var det minnsann tyst.. hmm, alla e väl ut i solen eller planerar flitigt! ;) ojojoj, mycket kvar att fixa och dagarna minskar bara.nå, inbjudningskorten börjar snart va klara, så då ska de skickas iväg i vart fall. känns hela tiden att jag glömt nåt viktigt som ska bokas eller köpas..hoppas ja bara kommer på det innan det är dags! nu ska ja åka iväg ti doktorn med tösen min!

  • mius_
    Äldre 26 May 20:12
    #0

    Fortsätter jag oxå på listan:

    070707

    Blir_Fru_0707 söder om Vasa
    kiija: Oravais
    Fru0707: Nykarleby (dock bosatta i Åbo)
    mius_: jakobstad

  • mius_
    Äldre 5 Jun 15:54
    #0

    börjar få paniiiik! en månad kvar, och massor e ogjort! hur i allsindar ska man hinna me allt!? nu har vi då äntligen fått beställt blommorna..

  • mius_
    Äldre 6 Jun 12:22
    #0

    våran att göra lista är minst lika lång..men det är inte det jag oroar mej över, utan allt som jag har glömt och kommer på sen att jag borde ha fixat det. o vet ni va, jag har ingen klänning än!! och bröllopet är om en månad..huaaadå! vi kommer ju inte att ha nån traditionell bröllopsfest, men klänning ska jag ju nog ändå ha, inte en hellång, meeeen borde ta mej till kokkola o kolla. jag sparar nog allt till imorgon jag oxå, och sen då imorgon kommer så e det plötsligt en vecka innan bröllopet och så har vi massor att göra. måste ta o coola down lite nu ;) och gå å gräva i blombänkarna ute en stund.

  • mius_
    Äldre 9 Jun 09:20
    #0

    i eftermiddag o kväll blir jag hippad! hur kul som helst! varför jag vet det, är för att vi har en dotter på 11 månader, och jag hade som önskan åt min tärna att jag får veta när det blir så blivande kan ta hand om tösen. undras va dom har hittat på?!? ser sååå framemot kvällen, e helt pirrig! kul me nåt skoj så man kan lämna planeringen för en kväll! å strålande solsken!! ha en superfin helg alla pampas brudar!

  • mius_
    Äldre 9 Jun 13:34
    #0

    va ska man göra för att få tiden att gååå?? ;) tösen vilar, och håller på å ställer mej. gillar överraskningar, me vet int rikti va ja ska ta mej till haha. hoppas lilla tösen int e alltförjobbig åt blivande ikväll..annars inga som helst problem, kanshe me läggdags, eftersom jag brukar natta, men nog somnar hon väl förr eller senare. idag har vi bestämt våra ringar, så på onsda är dom färdit graverade! känns som att jag inte har fått gjort nåt angående bröllopet än, planerat nog men en massa som ska fixas än. nåååjaa, gifta blir vi ju, festen e en annan sak då! :)

  • mius_
    Äldre 10 Jun 14:18
    #0

    oj va vi hade skoj igår på hippan!! vilka underbara vänner man har!! :) och tösen hade somnat bums då blivande lagt henne i säng, så allt gick på bästa vis!
    våran tös kommer att va me på bröllopet ända tills läggdags, sen ska sover hon inne i huset (vi har ju festen på mina föräldrars gård), babylarmet på,sen efter festen så går mina föräldrar o sova med henne, och vi far på vår bröllopsnatt. hon sover nätterna igenom sen många månader, så bore inte vara några problem.men ifall det blir det så tar vi det då.
    å så det där med beställ sprit, på aftonbladet sto det i vart fall hur det funkar i sverige,vet inte hur det är här. ska lägga mej o vila brevid tösen en stund nu, känns lite segt ida! ;)

  • mius_
    Äldre 11 Jun 09:37
    #0

    jag har också funderat på det där att vad om alla foton blir förstörda!? mina föräldrar har oxå en sån digikamera där "ratten" emellanåt vrids av misstag, och sen är det som borde ha varit fina foton en massa filminspelningar bara. såå, vi gör som så, att vi har 2 kameror, min morsa fotar och sen nån annan,då borde risken för bara dåliga foton vara mindre. ska till stan o inhandla nå grejjer ida, blandannat servetter,dukar o sånt.

  • mius_
    Äldre 11 Jun 19:53
    #0

    jag blev hippad i lördas! jätteskoj hade vi, den kvällen minns jag länge! blev hämtad 16tiden,fick ögonbindel på å så åkte vi lääänge i stekhet bil, en fin bil kan ja ju tala om! :) sen åt vi god mat på en restaurang ute på landet, supergod mat!! kaninöron hade vi då hela gänget på oss haha sen dök en dam med rosa kappsäck upp då vi druckit konjak till kaffet. lustparty alltså! :) sen hade de fixat nå kul skoj test som vi gjorde. sen då vi var lagom lulliga, åkte vi iväg in mot stan, stannade på en hemmafest framotibax, sen till visagrande terassen, friends sen ti stadshotellet. 3 tiden tog jag taxin hem. inte en euro behövde jag lägga ut på hela kvällen, och hade fantastiskt skoj faktiskt, precis en sån kväll jag önskat mej! var förvånad över att så många av mina nära vänner var där, 8 personer var vi. brukar vara svårt alltid att hitta ett datum som passar alla då vi skall träffas.
    på stan ida så hittade jag en gästbok, album för möhippe o svensex foton, samt servetter. men men, mycket kvar att inhandla, men det går ju framåt! vi hade ju bestämt att vi skulle ha en enkel fest, ingen traditionell fest, men hela tiden plockar jag med mer och mer detaljer..

  • mius_
    Äldre 14 Jun 16:17
    #0

    det där med barnfritt ja..folk har inte frågat oss ifall de kan ta me barnen, utan tänker bara ta me dem..hörde bara mamman säga till dottern att om ni uppför er så får ni komma med..men hallåå..på inbjudan stod precis vilka e bjudna. så förstår dej precis! ida har ja varit på provuppsättning samt provsminkning..visste inte att man kan bli så fin!! :) positivt överraskad, verkligen!!

  • mius_
    Äldre 14 Jun 19:13
    #0

    va skoj! kämpade jag oxå med att få bort graviditetskilon, men sen när man fick upp farten så rasade dom av! :) min frisör e fantastisk!! förklarade bara hur jag hade tänkt, sen gav hon lite tips, och tjing, 45minuter senare var min frisyr klar, precis som jag vill ha den!

  • mius_
    Äldre 15 Jun 14:35
    #0

    matildas: va kul att du hittat din drömbrudklänning, det är exakt den känslan jag tror man ska ha för att det ska kännas helt perfekt sen på bröllopet! :)

  • mius_
    Äldre 16 Jun 07:44
    #0

    min m2b ska på svensexa idag oxå, vill helst ha honom hel tillbaka! ;)

  • mius_
    Äldre 16 Jun 22:25
    #0

    nu e m2b på svensexa, och mitt hälsosamma liv framtill bröllopet går inte så bra idag haha hyrd film,godis och hamburgare..tösen slockade som ett ljus halv 8 sååå här sitter man då å frossar! men de verkade ha skoj lät det som när han ringde. jag är av samma åsikt,att strippklubb inte är så farligt, alltså jag skulle inte ha nåt emot ifall de hade ordnat strippklubb till svensexan. men man ser ju så olika på saker o ting.

  • mius_
    Äldre 16 Jun 22:28
    #0

    kiija: hoppas det fixar sej me din m2b:s jobb så han inte behöver va längre, eller att du får nån skötare du litar på!

  • mius_
    Äldre 25 Jun 09:23
    #0

    ååå, tänka sej, mindre än 2 veckor tills man blir fru! :) kan knappt vänta! hoppas vädret bara svänger tills dess, här i jakobstad har de lova mulet några dar framåt i vart fall. månne man börjar ha allt på klart nu!? bör checka listan än, o hoppas på att vi har kommit ihåg allt som skall göras!

  • mius_
    Äldre 25 Jun 12:38
    #0

    äntligen har jag hittat mina favvo-skor!! bättre sent än aldrig. ;) gäller bara att börja gå in dem nudå.. har inte gått på klackar på..jaa..vem vet när! med en liten tös så är det sååå opraktiskt med klackar så. men men, har ju knappa 2 veckor att gå in dem. har ni börjat gå in era skor någo än?

  • mius_
    Äldre 29 Jun 22:41
    #0

    om en vecka denna tid så tvivlar jag på att jag sover mycket..det gör jag ju inte nu heller, men brukar inte kunna sova alls då jag längtar efter nåt! m2b sover sött och tösen likaså. sku nödvändigt behöva hitta en bra axelbandslös bh innan bröllopet än. har nog en, men tycker inte den sitter helt perfekt. och just det, vet ni om det finns stay-ups utan tå och häl, alltså som man kan ha i öppna sandaler, förstår ni va ja menar? har sökt me ljus o lykta men int hittat än. strumpeband skall oxå inhandlas än.
    nu ska även jag krypa ner under täcket, så jag får utträttat nåt imoron oxå! häls. mius som snart blir fru! ;)

Svar på tråden pampas brudar se hit