• äntlig­en på väg
  Äldre 10 May 20:41
  136823 visningar
  1548 svar
  1548
  136823

  Äntligen fredag del 9

  Va konstigt... Men jag tror faktiskt inte att du behöver oroa dig. Dom verkar ju inte ha koll alls, och det är han säkert medveten om. Och precis som nån skrev i tråden så har ju inte dom heller hållt sin del av avtalet.

 • äntlig­en på väg
  Äldre 11 May 16:58
  #0

  Äntligen fredag!!!

 • äntlig­en på väg
  Äldre 13 May 13:03
  #0

  Hej, hej mina kära vänner...
  Här kommer en liten bekymrad rapport från mig:

  Jag och maken väntar på att få komma igång med ett "nytt förök" igen med våra sparade embryon. Förra misslyckandet var ju i början av februari, sen tog vi frivilligt två mån paus för återhämtning. Sen ville vi ju sätta igång i april igen, men då var det fullbokat på SU den veckan som dom räknade ut att det var dags. Så vi blev planerade till v 21 istället, alltså en m*nscykel senare. Eftersom jag alltid är regelbunden så kan man sätta tillbaks embryot i den naturliga cykeln och jag slipper ta mediciner. Men tror ni inte att det ska j*klas så att den blir försenad just denna mån! Så var det med den regelbundenheten.

  Sen har jag inflammation i armen oxå och trycker i mig antiinflammatoriskt och det ska man ju undvika om man försöker bli gravid... Men jag behöver ju använda min arm.

  Sen skulle jag ju vara i toppform inför nästa försök oxå och jag har inte kommit ut i spåret sen onsdags och vet ju inte heller om jag borde hålla mig i stillhet för att armen ska läka bättre. Och så vill jag inte hålla igen på maten mer, för jag vet ju innerst inne att det inte kommer förändra resultatet om jag har lite hull på magen eller inte. Antingen fäster embryot eller inte, så enkelt är det.

  Så, ursäkta, det här blev en lång harang. Jag pratar nästan aldrig om detta längre och folk vågar inte fråga, men här känns det ok att ventilera.

 • äntlig­en på väg
  Äldre 13 May 13:07
  #0

  Läste igenom själv och det ser ut som att jag är riktigt deppig, men det är jag egentligen inte. Igår var jag på ett sällsynt strålande humör hela dagen och jag mår egentligen riktigt bra, jag är bara lite grinig idag... pms???

 • äntlig­en på väg
  Äldre 13 May 14:53
  #0

  Tack för dom uppmuntrande orden, va gulliga ni är! Ni hjälper mig genom att bara finnas till! *kram*

  Mc: Tror inte det omintetgör ett försök om jag är sen, men det kommer inte bli den planerade veckan så jag hoppas att dom har plats för mig ändå och att jag inte behöver ta nåra mediciner för att allt ska ske vid rätt tidpunkt.
  Tack för tipset med inflammationen oxå (lite skönt att slippa ge sig ut i spåret faktiskt )

 • äntlig­en på väg
  Äldre 14 May 18:30
  #0

  Gratulerar till 1000

 • äntlig­en på väg
  Äldre 14 May 18:38
  #0

  Min man har mer eller mindre förbjudit mig att gå in på FL Kan jag ha varit en aning manisk med att hänga på alla möjliga olika listor på barnlöshetssidorna tro

 • äntlig­en på väg
  Äldre 14 May 18:40
  #0

  Det är rätt skönt att ha kommit därifrån

  Fast jag hade just upptäckt humortrådarna och dom måste jag ju kolla emellanåt. Har fått mig nåra goda skratt

 • äntlig­en på väg
  Äldre 14 May 19:02
  #0

  *kramar tillbaks*

 • äntlig­en på väg
  Äldre 15 May 18:45
  #0

  Jättekram till Janos. Och till alla er andra oxå. *Kramkalas*

Svar på tråden Äntligen fredag del 9