Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 9

    Gör det, det är han värd efter allt slit ! Men glöm inte att han får korka upp flaskan själv, vi vill inte ha några stygn som brister!!

  • äntligen på väg

    Hej hopp!
    Nu har jag haft en besiktningsgubbe här och kollat att grannarna inte sprängt sönder vårt hus Men det hade dom inte .
    Självklart var jag tvungen att städa huset innan han kom så att han skulle trivas gott i alla dom fem minutrarna han var här . Allvarligt, varför håller man på så?

  • äntligen på väg

    Jag borde jobba lite nu, men det är trååååkigt.

  • äntligen på väg

    Jag tycker du kan ringa och fråga. Det har ju gått en hel vecka och det visar ju bara att du är intresserad.

  • äntligen på väg

    Jag har fortfarande inte jobbat nåt... kan gå upp tidigare imorron istället.

  • äntligen på väg

    Grattis Hilde Det låter ju kanonbra!

    Sitter här och är lite rädd! Har idag varit hos frissan och klippt håret. Klippte bort allt det trasiga så nu har jag kort hår för första gången på väldigt länge. Kände mig snygg när jag gick från frissan, men när jag kom hem upptäckte jag att jag såg ut som en tant. All spray hade ramlat ur och håret hängde alldeles platt och livlöst. Så jag fick ett infall att blondera det kraftigt. Så jag har huvudet fullt av ultrablont klet och känner mig som sagt en aning rädd...
    Till saken hör att jag alltid får skäll av frisörerna för hur jag behandlar mitt hår med färgningar och blekningar hit och dit (självklart även idag). Och vad är det första jag gör när jag kommer hem .

    Så... det var en hårmarodörs bekännelse.

  • äntligen på väg

    Åh va roligt Janos Måste vara en helt fantastisk upplevelse!

  • äntligen på väg

    Äntligen fredag!

    Hilde: har det ringt än???

    Ang. mitt hår så blev det naturligtvis påskägg av kletet, och eftersom påsken redan passerat så kände jag att det inte rikitigt gick för sig, och en van hårfärg-oholic har ju resurser hemma, så jag fick lägga i en mer askblond färg så det blev ganska bra tillslut (världens längsta mening?). Har även fixat till frisyren med spänne och så idag så det känns mer som jag. Mina kollegor sa iaf att det blev jättefint så jag får väl hoppas på att dom menar det

Svar på tråden Äntligen fredag del 9