Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
 • anne på grönkulla

  Äntligen fredag del 9

  Sovit 12 timmar!

  Men det är inte så konstigt med tanke på veckan jag har haft. Jag har ju vart på besök på mitt nya jobb - så sen i lördags förra veckan har jag haft 2 nätter på flyg och massor med möten och intryck och träffat nytt folk - gaaaaaaaaaah! Det blir nog bra, men jag är ohyggligt förvirrad...

 • anne på grönkulla

  Varför tror du det??? Att jag är arbetsnarkoman alltså... nog för att jag tror du har rätt - bara undrar hur du kom fram till det (så kanske jag kan hitta knepet för att sluta, ju).

 • anne på grönkulla

  Som sagt, du har nog rätt mc. Har ändå mer liv nu än förr - med kompisar, intressen, maken, etc etc.

  Och nåt rassel har jag nog aldrig hört. Men en liten plan har vi ju!

 • anne på grönkulla

  Hmm, taskigt. Jag slipper höra det, men maken har ju inte sån tur. Jag känner mig tjock iställe t- o sen jag slutade vara disciplinerad med viktklubb så går jag upp igen - måste ta mig samman.

  Men det är ett bra verktyg!

 • anne på grönkulla

  Sen kan jag konstatera att jag är både glad o stolt åt hur bra vi klarar oss även på var sitt håll. Hur mycket "vi" vi lyckas vara t ex - mycket mer än jag drömt om förr (innan oss) ens tillsammans. Det betyder t ex att jag kommit över alla kontroll- och otrygghetsknasigheter jag hållit på med i mitt tidigare liv. För även jag har bitvis rätt råddigt familjebagage - vilket kanske skymtat fram...

 • anne på grönkulla

  Men fet - nä, det tycker jag inte du är - kolla på mig! Jag kände mig fet och äcklig i höstas dock, innan jag började kämpa med att gå ner. Känner du dig ok, så är det vad du ska gå på.

  Schäfern är mitt sätt att säga chefen. När jag vill skoja till det. Typ...

Svar på tråden Äntligen fredag del 9