• Hilde
    Äldre 17 May 10:26
    171088 visningar
    1548 svar
    1548
    171088

    Äntligen fredag del 9

    Ja, men jag klurar allt på hur jag ska vrida ur den Inställningen då menar jag...

    Nähä nu vaknade hon! HAr inte sovit någonting på hela natten. Hon har hosta o ont i halsen. Går ju visserligen över, men man blir så förbaskat trött bara.

    föresten ... jag såg att det var fasligt varmt i längstbortistan

  • Hilde
    Äldre 17 May 18:39
    #0

    Flickor jag älskar er!

    Jag ska allt ta och banka in vett i huvudet på maken!!! Kanske bara inte ikväll när jag är så sur och febrig. Då kan det kanske bli skilsmässa i luften o det vill vi inte ! Jag ska tiga och se VÄLDIGT lidande ut *hundögon*

    Vad gäller ansvar. Det där är tudelat. det är lätt att man hamnar med huvudansvar också bara för att man som mamma har svårt att släppa taget.

  • Hilde
    Äldre 17 May 21:52
    #0

    Ojdå Anne du kommer bli en helt o hållet instinktsdriven mamma isåfall. Bara lugn då är det nog som det ska vara. Man blir nämligen väldigt mycket instinkt och inte så mycket hjärna den första tiden det är bara att segla med i hormonsvallet och låsa in IQ kvoten några månader

    Jag har just låst upp skåpet till mitt logiska tänkande. Det var härligt att ha en hjärna som fungerar.

    Föresten fick jag en ursäkt av maken redan innan jag hade börjat morra Fast det kom fram att jag minsann fått en barnledig helg i Stockholm för en tid sedan som han nog hade önskat sig också (fredagshelgen) ... jaja... där hade han faktiskt rätt. Inte så att han hade velat vara en fredagsbrud men ledigheten från alla måsten, den hade han önskat sig ett tag.

  • Hilde
    Äldre 18 May 08:26
    #0

    Nä, det var det som var hans poäng. Atthan fick ledigt nu och att jag fick det när vi hade fredagsträffen Och där hade han ju TYVÄRR rätt. Att han sedan sade på ett klumpigt sätt och gnällde på fel sak, det bad han om ursäkt för så nu är allting frid o fröjd här i lilla byn mitt i skogen.

    Anne jag är också en sådan där logiskt tänkande varelse som vill ha planerat innan jag gör. det var väldigt skrämmande att förvandlas som jag gjorde. Jag var inte alls beredd på den biten, men, men det är liksom bara att segla med och ta dagen som den kommer. Något jag lärde mig är dock att man faktiskt inte kan planera framtiden så exakt när man ska få barn... för man har ju inte en susning om hur den blir.

  • Hilde
    Äldre 18 May 12:11
    #0

    Japp VEEERY SCAAAAAARY !!!

    Janos ha en bra dag!

  • Hilde
    Äldre 18 May 19:17
    #0

    Men MC en IOR-hjärna är det en sådan där gnällig sort som tycker synd om sig själv?? Isåfall har jag en jag määäää... åkte på 120 sidor merarbete i helgen pga slarv från läraren. Åh dessa huniversitetsnissar som inte fattar att det finns ett reglemente som talar om att de inte FÅR göra så här... men det struntar de i. Deras missar får studenterna betala för i extra dygnstimmar *jubelidiot-morr*

  • Hilde
    Äldre 19 May 19:38
    #0

    Slurp Anne, det låter jättegott!

  • Hilde
    Äldre 19 May 19:54
    #0

    åhhh... behöver IRL fruktsallad JU! *spinger till skafferiet*

    *slurp*

  • Hilde
    Äldre 19 May 23:09
    #0

    Japp Efterlysning av bortsprungna fredagsflickor... Trevliga med bra humor och glimten i ögat... syntes som hastigast insprungna mellan kuddarna i soffan... för ett tag sedan, men är sedan spårlöst borta!

  • Hilde
    Äldre 20 May 23:01
    #0

    Sur sur sur sur sur sur sur... är jag!!!!!!!

Svar på tråden Äntligen fredag del 9