• Gable

  Äntligen fredag del 9

  ÄLLLLLLLLSKLINGAR!!! Här är jag!! ÄNTLIGEN!

  Puh, jag har läst igenom hela tråden och bestämt mig för att jag aldrig någonsin mer ska ara borta så länge ifrån er. Tog hur lång tid som helst ju

  Åsså är det freeedag idag. Eller?! Jag är helt dagvill

 • Gable

  Förresten MC, det var en underbar svårmorstård du länkade till. Har iofs bara hunnit med att läsa TS.

 • Gable

  Kollade precis mailen och svarar här:

  MC - helt rätt. Slutat röka meen guuuuud så sugen jag är nu på en cigg. Kaffe däremot - burrrrrrrr!! Här kommer icke en droppe ner för strupen längre.

  Hilde - jag är fortfarande djupt imponerad. Även om det var en bonus på slutet

  Den där inflammationen, ingen kan svara på varför. Det är någon liten bit som inte har någon funktion alls och som bara kan bli inflammerad. Samma sak som med blindtarmen, de trodde det var den först, det är nämligen samma symptom.

  MEN nu mår jag jättebra, förutom att det drar till som satan i såren ibland. Jag är numera stolt innehavare av hela 30 stygn, som ska plockas på onsdag. Kan man bli sövd?

 • Gable

  Och gissa vems svårmor som ville att vi skulle dit i påsk... Sååå synd att jag inte kan åka någonstans.

  I veckan ringde hon maken och frågade (det var ju vänligt gjort) om hon fick komma hit. Gissa om hon blev SUR då svaret blev nej.

  Påsken blev genast mycket ljusare när man fick göra livet lite surt för tanten.

  Ahhhh... Och om cirkus 3 veckor får hon även veta att hon ska bli farmor. Hon kommer inte att bli glad.

 • Gable

  Heeeeeeeeeeej! Nej för f-n! Hon kommer ICKE att bli glad. Hon kommer att låtsas som om hon är glad, men det är hon inte. Det betyder att hennes son aldrig någonsin mer kommer tillbaka till henne och hon är stuck for life med mig. Ett barn kommer bara att knyta mig och maken närmare och det vill hon verkligen inte.

  Redan i tidernas begynnelse sa hon till mig att när jag och maken fick barn, det var verkligen i början, fick vi absolut inte komma och hälsa på om barnet hade minsta antydan till sjukdom. OCH i synnerhet inte när barnet går på dagis, för hon visste minsann vilka bakteriehärdar dagis var.

  Jag har lovat mig själv och maken att jag ska låta vårt barn ha sin relation med sin farmor. Jag ska inte på något sätt hindra/stoppa umgänget. Jag tror inte att det kommer att vara nåt större problem, det är när hon själv kommer på att hon ska "visa inför andra" som det ska umgås. Typ som MC har det...

 • Gable

  Och förresten! Jag har fått min första craving!!! POTATIS!!! *nu börjar jag dregla igen* Maken säger att han får ta ledigt från jobbet och bara stå och koka potatis hela dagarna

 • Gable

  Ni anar inte vad ni missar! Potatis är underbart gott!!!

 • Gable

  Äpv - ny svårmor mottages mycket tacksamt! Kan t o m betala väldigt mycket för det

Svar på tråden Äntligen fredag del 9