• Rystall

    Äntligen fredag del 9

    Hej älskade fredisar!

    Hoppas att ni får en underbar helg allihop. Själv skall jag jobba och däreemellan (om det finns nått) skall jag vara ute i det fina vädret så mycket som möjligt.

    Puss puss

  • Rystall

    Glad påsk alla goa påskkärringar!

    Vi drar till Kalmar i helgen. Nära och bra till blåkulla. Vi syns kanske där.

    Kram på er.

  • Rystall

    Hej allihop!

    Har inte tid att läsa i kapp men hoppas att ni har det bra allihop och framförallt hoppas jag att du får jobbet Hilde.
    Här är allt förkylt. Var hemma i Kalmar i påsk och sedan har det varit fullt upp på jobbet. Det är katastrof på sjukhuset just nu. Platsbristen är enorm. Det ligger pat i korridoren fast detta inte är tillåtet. Krismötena haglar.
    Nästa helg bär det åter till Kalmar för en klassträff. Det är 20 år sen vi gick ut grundskolan. Det har inte varit lätt att få tag på folk och att få dom att svara. Jag skall aldrig dra på mig nått sånt igen.
    Nu vaknade Albin. Vi hörs

    Kram

  • Rystall

    Stor grattis Hilde! Jag tycker att du skall ta jobbet trots lönen. Du kan ju förhandla om i augusti och det är ju som du säger, nu har du ju fått in foten.

    Stort grattis igen!

    *stäcker fram mitt enorma champagneglas och fyller upp*

  • Rystall

    Är det nån mer än vi som har tjuvkikat på bidragen till meloidfestivalen? svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp&from=program_ao

    Jag kan verkligen rekommendera Ukrinas bidrag!
    Glöm inte näsduken...

    För ni lär garva ihäl er!

  • Rystall

    Hej tjejer!

    Åh vilka fina bilder från ditt bröllop Cindy! Ni var verkligen vackra. Man får tårar i ögonen och så minns man tillbaka till sitt eget. Underbart!

    JAg blev så underbart uppvaktad igår av maken. Champagne på sängen kl 9 och vackert armband och en dikt som talade om att jag skulle få gå på spa senare på dagen för massage och sedan till fin restaurang och äta middag. Men eftersom Albin har haft feber i dagarna 3 så vågade vi inte äta ute ifall han skulle bli kass så vi åt hemma istället. Det blrv löjrom och Champagne till förrätt och oxfilé med bearnais och Amarone vin till varmrätt och så skulle det ha blivit glass med vi orkade inte. Men den är ju kvar i frysen till en annan dag.

    Ha det så gott och sussa sött!

    Kram

  • Rystall

    Åsså var det ju äntligen hockey-vm igen!

    Albin har gjort sin mamma stolt. Han kan visserligen inte säga mamma ännu, men han kan säga "hocky"

  • Rystall

    Hej flickor!
    Ursäkta mig för att jag ignorerat er den senaste tiden. Det har bara varit lite väl mycket. Tjo och kiv på jobbet. Åsså har det varit barnkalas här hemma. Den lilla mannen har blivit så stor. Konstaterade idag att han faktiskt har fått riktigt hår och inte bara babyfjun. Dessutom kan mitt hjärta flörta :-P
    Han är så söt när han blinkar och blinkar. 83cm lång och 12,6 kg stor är han nu. Han tar mycket av vår tid, men vad gör det.
    Hur har ni andra det?
    Jag har inte hunnit läsa ikapp. Nån som vill dra en resumé?

  • Rystall

    Den var ju fin!

    Själv är jag bakis efter akutfest igår. Men jag mår iallafall bättre än vad läkaran gjorde i morse när dom kom hit. Dom gick vidare ut och var inte hemma förän 3 och började sedan arbeta kl 07:00. Jag var hemma 1 och började 13:00. Världens segaste längsta dag idag.
    Så ingen skål för mig idag.

    Trevlig helg och glad fredag.

  • Rystall

    Här regnar det och det är dölungt på jobbet. Trist med vädret bara eftersom HIF (fotbollslaget i stan) firar 100år med pompa och ståt. Dessutom skall den nya kustlinjen med den 800 meter långa trädecket invigas. Så lagom kul.

  • Rystall

    Hej hopp!

    Nu har jag SEMESTER!!! Ända till den 7 augusti. Sen jobbar jag tre veckor och sen är det semester igen 1 vecka då.

    Vi har storhandlat åt Albin idag. En styck rääzersportbilsstallstillverkadparaplyvagn i grått och orange. Så tjusig. Den är även testad, i ösregn. För det är vädret i Skåne sedan nån vecka tillbaka. Allt flyter. Sedan har vi varit och fyndat vinteroverall, pjamas och strumpor på pp. Nu sitter eller rättare sagt far han runt i badkaret så att det skummar ända ut i hallen.
    Puss på er alla.
    Och en extra stor kram åt ÄPV.

Svar på tråden Äntligen fredag del 9