Inlägg från: Fröken Malm |Visa alla inlägg
  • Fröken Malm

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Vet ni vad? (kommer inte ihåg om jag berättat) Jag fick en jättefin ring av min mamma och pappa i lördags. Den har tillhört min farmor och de ville att jag skulle få den till mitt bröllop.

    Det är en guldring med en månsten i som råkar vara månadssten för juni, när jag fyller år!!!

    Hade med den till guldsmeden igår och han sa att den var från 1956 och vilken guldsmed som gjort den. Tyckte jag var lite roligt att veta!

  • Fröken Malm

    Tezz,
    Ja, de blev jätteimpade när jag visade korten på jobbet. Så nu är det på väg till en kollega i England.

  • Fröken Malm

    Lykke,
    Har inte ringen på bild. Det var gratulationskort som jag visade för kollegorna, som de blev impade av.

  • Fröken Malm

    God Morgon!

    Här är en som har BT-abstinens, har ju inte varit här på fem dagar!

    Skärtorsdag började med uppstigning 03.00. En halvtimma senare satt vi i bilen ner till Tyskland. Handlade en massa öl, vin, likör, whiskey, cider och champagne. Hamnade på runt 5000 kr. Inte illa. Tror vi tagit i i överkant och att det kommer bli en massa över, men vi våra mammor fyller 50 i år så det blir fler släktkalas......

    Igår satt vi med festprogrammet hela dagen och kom på en massa fyndiga beskrivningar om gästerna. Valde allsånger, och skrev ner en livslinje om oss, när vi är födda, när vi träffades och var vi bott runt i världen och lite annat onödigt vetande. Kan skicka en kopia när det blir helt färdigt.

    Har för övrigt haft en massa konstiga tankar om min brudklänning.......Nu har jag fått för mig att jag inte vill ha den jag köpt utan hyra en istället.....Tänkte gå runt idag och prova lite klänningar. Kanske kommer jag till sans då och inser att den klännigen jag har faktiskt är den rätta.......Är det bröllopsnerverna som börja visa sig nu?!?!??!?!

  • Fröken Malm

    Lykke,
    Ingen provsmakning av det inhandlade i tunnan eftersom den låg kvar i bilen hela helgen. Dock blev det allt lite mangodrinkar, friskt och gott!

  • Fröken Malm

    Go Tezz, Goo Tezz! Du ska se att det kommer gå galant!

  • Fröken Malm

    Lykke,
    Känner likadant! Ingen arbetslust så långt ögat når.....det tar på krafterna att vara ledig i fem dagar!

  • Fröken Malm

    Hej Nides!

    Jag ska gå 16 idag.....tänkte åka och prova klänningar. Om inte Tezz övertalat mig att INTE göra det innan dess.... Hehe!

  • Fröken Malm

    Jag har varit otrogen.

    Trodde jag valt rätt men nu när det börjar närma sig börjar jag fundera på om jag vill leva med mitt beslut resten av livet. Så nu har jag strulat runt med andra, men när det väl kom till kritan insåg jag att det vill jag alltid velat ha har funnits framför näsan på mig hela tiden.

    Så snälla, berätta inte för någon att jag provat en annan klänning......

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3