• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Addiz: Jag såg i en annan tråd att du är på jakt efter kallor. Det är jag också. Påminn mig om att vi ska talas vid på fredag. Är nyfiken på var du fått dina prisuppgifter.

  • Carma07

    Lunch och lite tid över för BT. Saknar också bröllopstidningar där man får lite tips och ideér på alternativa bröllop. Och då menar jag inte sådana där man åker på kryssning, rider i ökenen eller hoppar fallskärm. Tycker tidningarna bara inriktar sig på själva vigseln med allt runt omkring det.

    Förresten, vart håller bauti hus?

    Dags att börja jobba igen. Läser ikapp mig ikväll.

  • Carma07

    Godkväll. Inne en kortis och kollar hur ni har haft det. Lista på menyer var verkligen en bra idé. Den kan komma att behövas. Ska kolla lite närmre på den imorgon. Kommer ju av någon anledning inte åt min hotmail hemifrån.

    Nickes: Vilken bra idé du kom med. Det skulle ju bli en kanontidning. Precis en sådan jag skulle vilja ha nu.

    lykke: Påminn mig om att jag ska prata med dig om bilderna från makeupstore.

  • Carma07

    Puman-prinsen: Inte stör du. Nej, jag har just nu inga planer på detta. Vi var på en makeupkurs där för ett tag sedan. Funderar dock på att köpa mitt smink där. Har du själv planer på det?

  • Carma07

    Godmorgon på er.

    Jag tror att Nickes ska med. Men hon vill ha informationen på mailen så hon hittar oss.

    Puman-prinsen. Vi ska gifta oss den 18 augusti. Det var ju bra att man kunde gå en kurs och bli bröllopssminkad. Och ändå få plocka produkter. Jag hade lite planer på att ev gå en sådan kurs när jag har bestämt lite mer vilka färger jag vill ha. Jag får se längre fram. När gifter ni er?

    MissP: Tråkigt att du inte kan komma med.

  • Carma07

    Vilken fart det blev på er på eftermiddagen. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska sticka iväg till Trollhättan nu eller på lördag förmiddag. Känner att det är dags att verkligen komma iväg. Om jag åker nu är ju frågan om jag klarar mig på mindre än en timme i affären. Kanske bättre att sticka iväg på lördag när jag kan ta mig mer tid om det skulle behövas. *villrådig*

  • Carma07

    Jag är verkligen skitdålig på att "spana" på ögongodis och är urkass på sådana listor. Men jag håller med bauti om Sean Connery. Han är en av mina favoriter.

  • Carma07

    bauti: Jag kom också fram till samma sak. När man ändå är där kan det vara kul att kunna kolla lite i de andra affärerna också. Spännande att se då vilken hårfärg du har imorgon.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3