• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Välkomna till del tre av den fantastiska fikartråden!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3
  • TezzAmore

    Hej Nibla: *vinkar* Igår var jag inne och kikade på Scrapbook på danska vägen. Det var väl där som du varit på kurs en gång va? Det stod en lite lätt sur kvinna bakom disken, kan det ha varit hon som höll i er kurs?

  • Fru Nibla

    Tezz,
    det var det säkert! Jag tyckte inte alls om henne. Rätt lång kvinna.....

    Vad gäller jobbfronten så börjar det blir lätt "jobbigt"...... Har fått ervjudande från två bemanningsföretag, sen har jag varit på intervju på ytterligare ett bemanningsföretag och de sa att de gärna vill skicka mig på intervju direkt till kunden. Och för två minuter sen ringde en kille och ville ha mig på intervju för ett jobb på en reklambyrå. (Blivit rekommenderad av min grannes kompis)

    Det rör på sig och nu kommer det säkert bli så att det blir svårt att välja.....hehe!

  • TezzAmore

    Nibla: Ja, hon var lång! Det var en kund före mig som skulle betala typ 53 kronor och hon la fram 60 kr. Då frågade kvinnan om hon inte hade mindre pengar! Både jag och kunden blev lite förvånade... hehe! Mindre pengar brukar man fråga om kunden slänger fram en 500ing!

    Ang. jobb. Kan ju berätta att på bemanningsmarknaden så är det som konkurrens om folk att du säkert lätt kan begära en bra lön iaf. Roligt att det går bra för dig!

    Linum: Hur har det gått för dig med jobb då?

  • Fru Nibla

    Tezz,
    Ja, snacka om märklig människa. Hon behandlade oss kursdeltagare som dagisbarn, och var väldigt lättirriterad....

    Är JÄTTEintresserad av jobbet på reklambyrån....ska först dit på intervju nästa torsdag.....

    Nu ska jag gå hem och fixa hemma! Kram så länge på er och ha en trevlig midsommar om vi inte hörs.

  • Linum

    Nja...på jobbfronten intet nytt... Jag bara hoppas att jag kan bli av med jobbet på ett smidigt sätt så att jag kan ta ett annat. Det är ju inte många arbetsgivare som vill anställa någon som har uppsägningstid på en månad...

  • Carma07

    Nibla: Ändå ett angenämt problem på arbetsfronten. Skönt ändå att det finns att välja på. Glad midsommar du oxå om du inte kikar in här innan dess.

    Jag tror jag vet vem ni pratar om i aktuell affär. Har också lite svårt för henne. Men sist jag var och handlade var hon supertrevlig och pratade på. Så hon har väl sina ljusa stunder även hon.

  • TezzAmore

    Carma: När jag var där första gången och skulle köpa skärmaskinen så var hon också väldigt trevlig och pratglad! Hon kanske är en humörmänniska! Åh, det ska bli så kul att börja pyssla... jag fick bläddrat lite i några visningsex. och blev så sugen på att börja, men jag måste spara alla pengar nu så jag får ta det efter att vi kommit hem från vår honeymoon!

  • Linum

    Nibla: Vad kul att det rullar på för dig! Reklambyråjobbet lät som en bra grej för dig. Sådant måste ju ligga i generna nu

  • FredagenDen13

    Linum:
    Jag har nog inte varit med från början. Är du missnöjd med ditt jobb du har idag, eller du vill vidare?

    På mitt företag behövs det ALLTID folk, om man vill jobba som innesäljare.
    Så om någon är intresserad, är det bara att maila mig!

  • Ab fab

    Nibla- var cool. Hetsa inte fram att ta ett jobb som kanske är bra. Du är ju så attraktiv på arbetsmarknaden att det är du som kan bestämma. Glöm inte det vid löneförhandling heller!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3