• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Välkomna till del tre av den fantastiska fikartråden!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3
  • Addiz

    Nides: nja, vi tänkte viga oss på Stadsteatern, gillar deras foajébar uppe på andra våningen... (Fast det beror på om vår bebis får vara med, och då menar jag Boman, och inget annat ;)

    Linum: En kompis til Leif: Adam Lundquist, eller en tjej som har ateljé precis där vi bor nästan: Ami (www.artbyami.com)

  • Addiz

    "som har atelje PRECIS där vi bor NÄSTAN"... bra Addiz! ;)

  • Ab fab

    addiz- vilka coola bilder. kolla nakenbilderna med den första gravida kvinnan.Suveräna

  • Linum

    Vilka underbara bilder!

    Jag ska nog inte göra någon secret box inför bröllopet, utan göra det när man är gravid istället. Det blir så himla fina kort då!

  • Fröken Malm

    Linum,
    Vi har bokat Jenny Blad för porträttfoto, men vi har inte träffat henne utan bara pratat på telefon.

  • TezzAmore

    Heellu tjejer!

    Det gick bra hos doktorn. Jag är björkpollenallergisk, på en skala 1 - 5 ligger min allergi på nivå 3! Tråkigt, men skönt att få det bekräftat. Tyvärr har jag även några korsallergier. I julas när jag åt nötter började det klia i min mun. Sedan började jag bli lite orolig förra månaden när det började klia i munnen då jag åt päron. Det är tydligen vanligt med korsallergi på just björpollenallergi. Läkaren skrev ut alla möjliga mediciner. Jag fick inte bara allergitabletter och nässpray, utan även små brustabletter som jag kan ta om jag skulle reagera kraftigt mot något jag äter. Det som skrämde mig lite lätt var att jag tom. fick en spruta som jag kan sätta i benet om det skulle svullna igen i halsen!! Jag trodde att läkaren bara skulle testa mig, bekräfta det jag trodde och sedan skicka mig till apoteket och köpa receptfri vanlig medicin!

    Men det blir nog bra det här ändå...



    Ang. fotolänken... Kunde tyvärr inte se bilderna, har inte den senaste versionen av flashplayer på datorn... *suck*

    Förresten, jag har ingen lista på vilka som kommer med den 13:e. Kan inte minnas att jag sett någon heller, men vi kan göra en! *yay*

    Linum
    Carma
    Addiz
    Nides
    Tezz

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3