Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Glömde tillägga att hon specialsyr klänningarna i deras storlek och mått men dom får ändå hyra den - ifall att dom inte ville köpa den.

  • MissPhoenix

    En liten butik i mölndal strax brevid fashionhouse i lackarebäck - man svänger in vid mölndals sjukhus. Hon kan vara så knepig, ena dagen jättetrevlig - nästa så himla spydig. Men, den servicen har hon alltid.
    Kostar ungefär 2500 att köpa och 1200 att hyra.

  • MissPhoenix

    Nickes- absolut. Butiken i mölndal är jätteliten men det finns ooooootroligt mycket. Hittade en skitcool vithatt med slöja som satt fast som jag bara ville ha. Hatten var dock för liten för mitt jättehuvud men sååå tufft...

  • MissPhoenix

    neee - hon hade bara den - som en liten kul grej, men den var sååå tuff! Fast, jag skulle ju bli hur stor som helst jämfört med J - med tanke på att vi är lika långa och jag "trots" detta vill ha klack - och hatt!

  • MissPhoenix
    hmm - kanske ska skicka ut en tilläggs inbjudan - att man vill att alla gästerna ska ha hatt?
  • MissPhoenix

    Tezz- fick inte heller bra intryck av henne - lite knepig och väldiga humörsvängningar
    Skulle inte rekommendera J att hyra där men till att sy upp tärnklänningar var hon bra!

    Idag är vi bara hemma och myser - Lilleman har feber och är superhängig - hade iof jag också varit om jag haft 39graders feber...
    Har röjt och plockat lite, hängt undan vinter kläder, hade tänkt att åka och köpa lite inredningsgrejs och balkongmöbler men det får vänta tills imorgon om han känner sig lite bättre då.
    Tur att det inte är imorgon jag ska börja på mitt nya jobb!

  • MissPhoenix

    Godmorgon!

    Lycka till Nickes på nya jobbet! Hoppas att det går bra Himla tur att starten på mitt nya jobb är nästa vecka - lilleman har hög feber - hade 40,2 i natt innan han fick i sig alvedon - som för övrigt är en enorm kamp. Starkast vinner!

    Så idag blir dagen lugn, hans 12-åriga kusin är här eftersom det är påsklov och roar både mig och honom.

    Funderar annars på att ta en snabbis till bauhaus och köpa lite färg till marios "nya" hyllor som ska upp på väggen.

    Kram så länge..

  • MissPhoenix

    Lykke - härligt när man känner sig nöjd. När man rensat, tjänat och skänkt!

    Ååå - ikea kanske man skulle åka till. Hittade ett jättefint körsbärsfärgat/svart smide balkong bord och stol för typ 200:- MEN då var det bara en stol med och det gick inte att köpa en stol löst heller. Så för att få två stolar är jag då tvungen att köpa två bord. Skitlöjligt - så därför blir det inte det setet.

  • MissPhoenix

    23 spänn för en liten loka???? Shit va dyrt! jag ska till mässan om två veckor - på babybarn mässan Var där förra året och gjorde massor med klipp, hoppas på det i år med.

    After Work, var längesen man va på, kan bero på att jag jobbat sen midsommar för två år sen. Dom där korta inhoppen förra sommaren och i vintras räknas inte..

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3