• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Välkomna till del tre av den fantastiska fikartråden!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3
  • Ab fab

    god morgon
    nu är bilen packad o klar. loppisen väntar. fasiken va mycket grejer man har

  • Addiz

    hej töser!
    lykke: ska försöka ta mig förbi ert bord idag.
    tezz: jag ser! vi ses iomrgon!
    *kramiz*

  • Carma07

    Halloj alla!!
    Idag har det varit högsommar på vår altan. Har legat ute i bikini och gottat mig i solen. Ett litet försök att förvandla mitt vita skinn till beige. Det kan lyckas om jag får sola lite i taget.

    Det låg ingen skattelapp i vår brevlåda igår. Får väl snällt vänta till nästa vecka och se om den dyker upp då.

    bauti: 4000:- är inte helt fel. Kom på att husköpet kanske påverkar vår skatt redan i år ändå. Det första lånet tog vi ju redan i augusti/september.

  • Ab fab

    äntligen hemma igen. Bellevue marknad var riktigt bra om man vill sälja av sina saker. jag gjorde en vinst på ca 800 kr+att jag köpte två par svarta levi's 501 till R, ett bord o ett nytt strykjärn. bordet kostade 195 kr så totalt fick jag in ca 1400 kr. Vi hade en trevlig dag men nu är jag trött. Duschat o skall springa iväg på dammiddag alldeles trax.

    Sköt om er i sommarkvällen

  • Carma07

    lykke: Vad kul att det gick bra med försäljningen. Man kanske ska packa ihop grejerna man inte vill ha längre och ge sig av dit. Ha det så kul på dammiddagen.

  • bauti

    Det blir en slö lördag i soffan för min del. Gubben är på fest, jag orkade inte gå med. Känner mig inte så social.

    Vi var å köpte två grillar (en till Lysekil & en hit) idag. P skulle absolut ha Weber. Jag tycker det är helt vansinigt att betala 2200:- för en GRILL (hade det varit ett par skor till mig så ok). När vi gick ut från stället så visade det sig att hon i kassan bara hade tagit betalt för 1 grill . Vi fick en j-a fart där i från kan jag meddela. Detta var på en stor kedja så vi har inget dåligt samvete.

    Så i morgon blir det till att inviga den nya ½ priset grillen

  • Linum

    bauti: När ska vi komma och grilla imorrn?

    Vi har spenderat dagen på fotomässa i Jönköping. Dit är det långt. Hela två och en halv cd-skiva av en ljudbok... De hade dock ingen försäljning av kameror, vilket jag tycker är lite knepigt. Man kan ju köpa en båt på båtmässan, då kan man väl köpa en kamera på en fotomässa!..

  • MissPhoenix

    Vilken härlig start på helgen ni verkar ha haft! idag har det verkligen varit wededingplanning med tärnorna - har varit och letat klänningar men det har inte varit det lättaste. Den ena har jättestora bröst och det finns typ inte en klänning som passar så att dragkedjan går upp och den andra är liten över brösten så att alla klänningar är för stora. Så, det slutade med att hon i affären special syr två stycken. I samma färg men två olika modeller så att båda får det som är mest smickrande för dom.
    Och nides - det blev bruna, färgen som båda kunde ha. Fast inte brunbrunt utan med guldbrunt.

    Sen har jag även beställt tid för burdmake-upen och beställt blommorna till oss. Såå nöjd med en mycket produktiv dag.

    Nickes- jag vill också ha skomail!!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3