Inlägg från: Fröken Malm |Visa alla inlägg
  • Fröken Malm

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Ikväll ska vi träffa prästen ute i Tuve. Spännande och faktiskt lite nervöst......

  • Fröken Malm

    Nej, det är inte samma, men vår präst verkar okej också. Nickes hade honom till hennes sons dop och då hade prästen visst varit vimsig.

    Hoppas han inte glömmer nåt på vårt bröllop. Löftena eller nåt sånt!

  • Fröken Malm

    *vinkar tillbaka*

    Jag har ätit en sandwich precis, med jordgubbssmak. Nyhet från GB!

  • Fröken Malm

    Petra,
    Jag är 28 och gifter mig den 19/5, alltså om ca 7 veckor! GAH!!

    För övrigt pratade vi om en After Work och äta grekmat fredagen den 13:e. Ska du med?

    Maila mig på nittondemaj@hotmail.com så jag kan lägga till dig i vår maillista!

  • Fröken Malm

    God Morgon!

    Har varit på gymmet och styrketränat. Är alltid klar på mindre än en timma, men sen kommer jag alltid i slang med städerskan som städar omklädningsrummet när jag duschar och gör mig iordning. Så där står jag och småpratar medan tiden bara rinner iväg!

    *vinkar till Lykke* Kul att ses igår!

  • Fröken Malm

    Igår träffade vi prästen i kyrkan. Vi gick igenom ordningen och fick öva att gå nedför altargången. Prästen läset fort igenom sina texter och böner och vi fick säga löftena. Herregud vad nervöst det var! NU känns det verkligen som det är på riktigt. N tittade inte mig i ögonen när han sade efter prästen, och efteråt frågade jag varför. Han sa att han inte kunde det just då för han trodde han skulle börja böla. Snuttis!

    Sen gick vi igenom psalmer och jag kom med önskemål om psalm 89 som jag lärde mig utantill när jag konfirmerade mig. Det är en annorlunda psalm med lite afrikanska tongångar och väldigt "up beat" för att vara en psalm. Prästen blev impad av att jag hade egna önskemål och jag plockade ännu fler pluspoäng när jag sa att vi helst ville ha den äldre versionen av Fader Vår. Fast poängen försvann snabbt när prästen frågade om vi hade en psalmbok hemma och jag svarade att den nog låg i källaren........

    Prästen sa att det är vår vigsel och att det är vi som bestämmer hur den ska utformas. Han sa till och med att om ni vill ha ett gitarrsolo av Jimi Hendrix som ingångsmarsch så gärna för honom.

    Det han "varnade" för var fotografering och filmning under själva vigselakten. Han tyckte att det räcker med att han EN fotograf under själva akten och sen får folk fota fritt under in- och utgångsmarschen. Han sa att ni kommer inte minnas vigselakten med hjälp av foton utan att den hänger ändå kvar i sinnet och hjärtat. Tycker allt att han har en poäng!

    Är förresten väldigt kär i Tuve Kyrka! Så vacker.....

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3