• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Välkomna till del tre av den fantastiska fikartråden!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3
  • Carma07

    Imorgon är det dags för ett besök hos tandhyginisten. Därefter hade jag planerat att susa iväg till Dreamnette i Trollhättan. Nu när jag kollade på deras hemsida såg jag att de inte öppnar förrän kl 13. Dumt! Jaja, får se hur det blir. Får väl åka en sväng till jobbet och åka igen vid fyra eller nått.

    Vi ses imorgon förmiddag.

  • MissPhoenix

    carma - vad är dreamnette`???

    Idag har jag återigen fullt schema - försöker hinna med så mycket som möjligt innan jag börjar jobba. Insåg igår här sen att när jag har möjlighet att skriva här så kommer det inte vara en jäkel här. Har ju t.ex ingen dator på jobbet...Så jag kommer väl vara här inne 10 på kvällen eller nått.

    Idag är det återigen massage, får inte bort min knuta. Till Labbet och lämna massvis med blodprover och sen fika med min bröllopskusin. Och nånstans där emellan ska jag byta bil med Js bror - dom ska våran till norrköping och jag ska städa balkongen.. men det är sol ute och då kan allt hända

  • MissPhoenix

    Tezz- kan inte öppna filen, kan ju inte ta emot excel av nån konstig anledning. Men, eftersom jag ändå inte kan vara med så lägger jag ned min röst

  • Ab fab

    Godmorgon

    Hoppas du hittar drömklänningen Carma.

    jag skrattade mig genom gårdagskvällen. Rullade runt på pilatesboll. Eller om det var pilatesbollen som rullade med mig. Gjorde en övning när man står med båda knäna på bollen, händerna på golvet o sen försöka lyfta ena knät.... fasiken ... det var jobbigt. träningsvärk i rumpan idag.

    idag skall jag till stora holm. nyblom o kollén (de med tygerna)har nån form av vårvisning som de bjudit in på. gratismat o kollektionsvisning.

  • Petra74

    får man hoppa på denna tråd?
    Jag gifter mig 4 augusti på Bohus fästning.

  • Ab fab

    Hej petra

    Välkommen! Häng gärna på. En augustibrud till!

    Linum- jag har en vän som bott på hawaii. jag har bett henne om romantiska resetips

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3