• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Vi köpte det på systemet och det var inte dyrt heller...

  • TezzAmore

    Bauti: Va synd om tanten! Hoppas inte blommorna blev förstörda, snällt av bygggubbarna att hjälpa till!

    Nu sticker jag till mitt sticktest! Hej så länge!

  • TezzAmore

    Heellu tjejer!

    Det gick bra hos doktorn. Jag är björkpollenallergisk, på en skala 1 - 5 ligger min allergi på nivå 3! Tråkigt, men skönt att få det bekräftat. Tyvärr har jag även några korsallergier. I julas när jag åt nötter började det klia i min mun. Sedan började jag bli lite orolig förra månaden när det började klia i munnen då jag åt päron. Det är tydligen vanligt med korsallergi på just björpollenallergi. Läkaren skrev ut alla möjliga mediciner. Jag fick inte bara allergitabletter och nässpray, utan även små brustabletter som jag kan ta om jag skulle reagera kraftigt mot något jag äter. Det som skrämde mig lite lätt var att jag tom. fick en spruta som jag kan sätta i benet om det skulle svullna igen i halsen!! Jag trodde att läkaren bara skulle testa mig, bekräfta det jag trodde och sedan skicka mig till apoteket och köpa receptfri vanlig medicin!

    Men det blir nog bra det här ändå...



    Ang. fotolänken... Kunde tyvärr inte se bilderna, har inte den senaste versionen av flashplayer på datorn... *suck*

    Förresten, jag har ingen lista på vilka som kommer med den 13:e. Kan inte minnas att jag sett någon heller, men vi kan göra en! *yay*

    Linum
    Carma
    Addiz
    Nides
    Tezz

  • TezzAmore

    Linum: Nä, och det var skönt! Jag älskar ju djur, från små fluffiga kissekatter till mysiga voffsingar... *myser*

    Ang. semestern... jag håller på att skjuta på det... *suckar* Får ju nästan ont i magen bara jag tänker på det... vet inte hur jag ska säga eller lägga upp det...

  • TezzAmore

    Lykke då! Det har ju inte funnits någon anleding till att göra en lista förräns nu!

    Äpplen kan jag forts. äta utan problem då de inte är samma familj, konstig?! Men så är det tydligen. Så är det körsbär, persika, kiwi, mandel, hasselnötter... tja, lite smått och gott som man får tänka på!

  • TezzAmore

    Jag som älskar persika och kiwi... jag kommer nog att testa ändå... har ju ätit det förr utan problem... fast det sa jag ju om päron med... Men det kan ju skilja på olika sorter... Äsch, jag har inte läst igenom alla papper jag fick... får göra det sedan, så lovar jag att jag ska lägga upp en lista på sakerna... hahahaha!

  • TezzAmore

    Slänger ut en fråga om förlovningen...

    Vilka har förlovat sig genom att fria själva, vilka har blivit friade till och vilka har kommit överrens om en förlovning?

    Hoppas ni förstår min fråga... Lite nyfiken bara!

  • TezzAmore

    God morgon!

    Miss P: Är du redo för träning ikväll??

    Det är inte jag... är såååå trött och har varit det de senaste dagarna! Folk har tom. gått förbi och frågat hur det är med mig... Jag berättade för en som frågade att jag var supertrött och tom. vaknat med svullna ögon imorse... då svarade han (med glimten i ögat) förbereder du dig för att flyga till Blåkulla kanske? Hahaha! Lite hemskt dock, går jag omkring och ser sååå hemsk ut idag?

    Idag fick jag mail från chefen... hon frågade om mina semesterplaner... snart finns det ingen återvändå... *fjärilar i magen*

  • TezzAmore

    Middag på Mykonos Fredag den 13:e April!

    Linum
    Carma
    Addiz
    Nides
    Tezz
    Lykke
    Miss P
    Bauti

    *********
    Malm
    Nickes
    Petra

    Ska ni med??

  • TezzAmore

    Nides: Så här står det på Forma Hantverk:

    "Med omonterade stämplar menas att du bara får själva gummistämpeln grovt utklippt. När du köper omonterade stämplar måste du montera dessa på något sätt. Vi rekommenderar att du monterar dina stämplar med EZ Mount. Det är ett väldigt enkelt och smidigt monteringssystem. Fördelarna med omonterat är att det är billigare och tar mindre plats! Och använder du EZ Mount ser du dessutom tydligt var du stämplar! Det blir ju en lite dyr engångskostnad, men sedan är det ofta halva priset på omonterade stämplar!

    Det du behöver för att komma igång är själva EZ Mount Foam, akrylhandtag och en sax som är vass i spetsen.

    EZ Mount Foam är ett ark som är självhäftande på ena sidan (sätts mot själva stämpeln) och ?statisk? på den andra sidan som du fäster temporärt mot ett akrylhandtag."

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3