Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Hej hej allesammans!!!

    Vi hade både dator internet på jobbet så jag har faktiskt följt tråden MEN kom inte alls ihåg mitt lösenord till signaturen - har ju automatisk log in hemma - så jag har inte skrivit något!

    Men, Dagen på jobbet gick bra, men det var längesen mina fötter stod upp konstant i 9 timmar - hade så ont så jag trodde att jag skulle dö. Innan var man ju van. Ge mig en vecka så är dom härdade igen.

    Jag hoppas hoppas att jag kan följa med på fre, vi ska få veta hur mycket det kostar att laga bilen som gud glömde idag.

    För övrigt fick jag et osa igår från mina släktingar i italien. Min faster och min kusin och hans fru kommer. Dom hade vi ju räknat bort eftersom dom aldrig kommit när mina syskon gift sig. Men, vi blev superglada.

    Kram på er alla

  • MissPhoenix

    Gooooodmorgon!!!

    Tråkiga nyheter ladies - jag kan inte följa med på fred. Blir dyyyyyyyrt att laga bilen, känns som om hela sparkontot försvann i ett svep. Katalysatorn hade brunnit *ASGARVAR* och då har han inte lagat elfelet ännu *SKRATTAR ÄNNU MER*

    Jobbet går fint, idga och imorgon ska jag vara alldeles själv där! Känns knepigt....Ny och alldeles själv. Mitt jobb ligger precis vid vasaplatsen så jag passade på att gå och prova min klänning igen.... det är "DEN" klänningen. Min klänning......

    Pumanprinsen - det är jag som bor i k-dala

    kram på er alla och kommer jag ihåg mitt lösen så loggar jag in senare!

  • MissPhoenix

    hello ladies!!'

    Sitter inne på kontoret och skriver, dock en sketagammal dator men BT klarar den av...

    Idag känns det verkligen som ett glidar jobb - har titta på TV och surfat hela dagen - bara ett par timmar till och så ska jag hem sen

    Ang Fröken Sverige så ratade dom mig- jag var tvungen förbli ogift och fick inte lov att ha barn. Och barn har jag ju och jag vägrar skjuta på bröllopet för att "få" vara fröken sverige ett år - så roligt är det inte direkt.

  • MissPhoenix

    Tezz - ge dom lååång osa tycker jag. Och även om 1/8 är mitt i semestern så har dom iaf haft en lång tid på sig att osa.

  • MissPhoenix

    Tezz- klart att chansen finns men det är också lite beroende på när ni gifter er - har ju minne guldfisk

  • MissPhoenix

    Det är ju oftast rätt så i slutet på folks semestrar så jag hade satt osat 1/8... om inte tidigare t.o.m för behöver ni göra ändringar eller dyl så är det svårt när inte alla företag har öppnat igen efter semestern.

  • MissPhoenix

    24 dagar av stress Jag tror att det blir jättebra om skickar dom i mitten av maj och har osa 1 aug.

    Kände mig så fin i min klänning att jag funderar på att prova den idag igen

  • MissPhoenix

    Nu lämnar jag er igen, ska göra en pre-fit, alltså ett typ av allergi test på en kund innan han ska få transplanterat hår...
    Känns som om man börjar lära sig rutinerna nu.

  • MissPhoenix

    Linum - tycker detsamma jag, men det är SJUKT va många kunder det finns. Och dom är LIVRÄDDA att någon ska få reda på det. Laserbehandlingen som vi utför är fullbokat från 10-19 i veckor framöver.

    Kanske ska tillägga att det går en hel del kändisar här men jag får inte säga vilka..........

  • MissPhoenix

    Magnus har flyttat rötter från nacken uppå hjässan....

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3