• Noomi

    Halmstad brudar del 2

    majka - Kul med Tysklandsresan. Vad blev det för viner och bubbel?

    Dark Angel - Surt att vi får stå för det själva, men men. Sa hon nåt om vad det skulle gå på om du gjorde det där?

  • Noomi

    Dark Angel - Hmm, där gick de ju lite back på min plussida. Får väl se vem jag vänder mig till till slut.

    Min sambo ska också ha kostym. Tycker en snygg välsittande kostym är överlägset andra klädesplagg. Dessutom kommer han ju inte alls så ut som alla andra med tanke på de detaljer du nämnde. Och alla vet ju vem brudgummen är i alla fall, det är ju han som ser absolut lyckligast ut av alla! ;)
    Jag slår vad om att din blivande kommer se 100 gånger snyggare ut i en grym kostym än i en frock coat som han känner sig obekväm i.

  • Noomi

    HalmstadNilla - Vi spenderar bröllopsnatten hemma. Vi räknar med att vara kvar på festen till ca 01:30 och kommer säkert vara helt slut då eftersom vi får gå upp senast 06:30 på morgonen. Så vi tycker inte att det är värt att lägga pengar på ett hotellrum med jacuzzi som vi inte kommer hinna utnyttja och annat lyx. Och vi bor hellre hemma än på ett billigare hotellrum.
    Så, min blivande har tagit tag i bröllopsnatten och dagen efter. Vet inte vad han planerar, men det känns iaf jättebra att vi ska vara här hemma. Sen sticker vi ju på bröllopsresan tre dagar efter och bor på lyxigt hotell då istället.

  • Noomi

    Dark Angel
    Jag veet! Frukostbuffén skulle vara anledningen till att vi sover på hotell. Tyvärr är inte min blivande ett riktigt lika stort frukostfreak som jag är, så jag får hålla mig till bröllopsresan istället. :)

  • Noomi

    majka
    Men vad ska ni ha då? Alltid kul med lite tips. :)

  • Noomi

    HalmstadNilla - Du verkar inte ha haft en bra dag igår. Jobbigt att det strular så mycket.
    Vad var det med Lilla Böslid då, varför blev de så otrevliga?

  • Noomi

    HalmstadNilla - Vad trist! Har det hänt nåt mer nu eller? Åkte ni dit?

    Idag har vi varit nere vid havet och grillat. Måste säga att jag är ganska nöjd med att jag har blivit Halmstadbo just nu! :D

  • Noomi

    Men hur känns det då? Vill ni fortfarande vara där om de håller på och beter sig på det sättet? I och försig så är det kanske för nära inpå för att ändra sig, mycket är väl bokat.
    Usch, hoppas att det ordnar sig!

  • Noomi

    Fy vad jobbigt att det ska hålla på att krångla då! Ni får väl försöka att hålla så god min som möjligt när ni nu måste vara det. Inte roligt att gå runt och vara förbannad på bröllopsdagen eftersom de har varit otrevliga. Hoppas att personalen ni kommer ha då är toppen i alla fall!

  • Noomi

    Jag har ett litet annat problem... jag vet inte vad jag ska ta tag i. Känns om att det borde vara massor av saker jag ska sätta igång med, men jag kommer inte på nåt! Är helt övertygad om att jag har missat mängder av saker man "måste" göra.
    Har man inga problem skapar man dem! :D

Svar på tråden Halmstad brudar del 2