Inlägg från: ~~Dark Angel~~ |Visa alla inlägg
  • ~~Dark Angel~~

    Halmstad brudar del 2

    Noomi

    Det var skönt att höra att ni oxå är inne på kostym. Och visst är det så att det syns om man inte trivs. Vi ska ut och jaga kostym inom kort.

    Och, ja, Hanna Morris tappade några plus där.

  • ~~Dark Angel~~

    Vi ska tillbringa vår bröllopsnatt på Scandic. Vi betalar 790 för dubbelrum med frukost. Vi kände också att vi inte ville slänga ut massvis av pengar på jacuzzi och choklad när vi bara vill sova. Men lite mysigt är det att äta frukostbuffé på morgonen. Och våra föräldrar kan husera fritt i vårt hem med våra barn.

  • ~~Dark Angel~~

    När var det ni skulle gifta er HalmstadNilla? Vi har ju inte heller fixat brudgumskläderna ännu, så det var ju värst vad ont om tid det blev plötsligt!

  • ~~Dark Angel~~

    Vi gifter ju oss den 16:e juni så det lär väl inte finnas något då heller. Dessutom tyckte vi att de var för dyra så det blir inget hyrt där i alla fall.

    Vad håller Lilla Böslid på med då?

    Knepigt folk finns det tyvärr gott om....

  • ~~Dark Angel~~

    HalmstadNilla

    Jag känner som du, att man borde ta tag i saker och ting men jag vet inte riktigt vart jag skall börja. Jag har massvis av småsaker att fixa. T.ex. Korta ärmarna på sonens kostym, eftersom de är alldeles för långa. Hitta ett läppstift som är snyggt som jag kan bättre på med under kvällen, gå in skorna, lägga ut ena tärnklänningen som var något för tajt och dessutom har vi inte ordnat någon tårta. Vi har inte heller pratat med prästen. När gör man det?

    Puh, ja, det är bara att sätta igång...

  • ~~Dark Angel~~

    Det där med ordlista verkar jätteskojigt!
    Jag kanske skulle börja fila på en halländsk-skånsk.

    Suck, här har det ännu inte hänt något på att-göra-listan....

  • ~~Dark Angel~~

    Hej tjejer! Det där med bikinilinjen blev jag nyfiken på. Jag har samma problem som du har HalmstadNilla med klåda och irritation så detta kanske hade varit något för mig med?!! Kostar det 1800 per gång? Då blir det till att spara....

  • ~~Dark Angel~~

    HalmstadNilla

    Kan undra hur många Thomas Klanze det finns? För jag har stött på en som heter det och han jobbade på Hallägraskolan som lärare i engelska och spanske. Men det var ett tag sedan. Jag visste inte att han fotade. Vad nyfiken jag blev!

    Skriv igen när du vet mer!

    Och grattis till skofyndet!

  • ~~Dark Angel~~

    Jag börjar bli nervös nu inför bröllopet....Huuu...Tänk när alla tittar på en...och tänk allt som kan gå snett. Börjar ni också få rampfeber?

Svar på tråden Halmstad brudar del 2