• abkn

  Finns det andra brudar från Sala

  Finns det andra brudar från Sala, här det vore roligt att komma i kontakt med andra från den lilla stad?

 • Svar på tråden Finns det andra brudar från Sala
 • Miss Cykel

  Usch, budgeten vill jag inte ens tänka på! ;)

  Tror vi överskrider den med 30%, kanske mer för det är ju inte klart än...

  Vad menar du Thunberg med "vad själva maken kostar"? Har du köpt din m2b?? ;)

 • 6 okt 2007

  Miss Cykel: vi har valt tre sånger: Som Himmel och han och Bröllopshymn med Micke Littwold och Sombody med Martin L. Gore.

 • abkn

  Nu är nojan nära måste jag säga i torsdags 30 dagar innan bröllopet var jag tvungen att se sanningen i vit ögat att jag inte kommer i jag klänning, det var bara att ge sig ut på jakt efter en ny klänning.
  Jag hitta en som tur var:)

 • Miss Cykel

  abkn: Åh, vilken tur att du hittade en ny. Var köpte du den någonstans?

  Vad har ni för klädkoder på era bröllop? Vi har Mörk kostym och snart börjar det bli dags för mamma att försöka hitta något. Förslag på affärer i närheten?

  Besökte någon arrangemanget som Sala Fest och Bröllop + Sala församling hade igår?

 • abkn

  Jag besökte tyvärr inte mässa för jag hade ingen barnvakt och sambon jobbade natt.
  Hos Cathrine jag hyr den bara men jag är den första som hyr den:), vi har valfri klädsel.
  Tyvärr har jag inga förslag på affärer det finns ju inte så mycket i själva Sala.

 • Miss Cykel

  Idag har jag äntligen beställt ring!! Det blir en ring med 5 briljantslipade diamanter, totalt 0,75 ct, Top wesselton, vvs. Jag har funderat och funderat och funderat, men jag hoppas att denna blir bra. Jag var ute efter något mer originiellt först, men många avrådde mig pga jag ska ha den i "ur och skur" i massor av år och att man lätt kan bli irriterad när stenarna står upp för mkt. Vi beställde den från Juvelen i Skrapan och jag ska hämta den när jag kommit till Sverige andra veckan i juni! :)

 • Thunberg

  Miss Cykel
  haha, förkortning av make up syftade det till ;)

  Jag var på sala brud o fest. Det var verkligen givande! Det var bra att få se tips på själva vigseln o höra marscher osv på riktigt. Vi kunde bestämma oss för musik utan problem efter att ha varit där.

  Det stora (o oväntade) + var att det hela avslutades med en riktig vigsel i kristina kyrka! Det var Familjejuristen som var med under dagen som gifte sig och vi var alla inbjudna till vigseln, dock ej festen ;)

  Det stora minuset var att måns ols tog 85:- för att äta buffen. Annonsen var utformad så att det verkade som att de skulle bjuda på maten. Men sen när man stod där med en full tallrik sa det att man skulle betala. Det var ganska svårt att välja då. Mycket dålig marknadsföring kan jag tycka. Johanssons bjöd på kaffe o tårta. Väldigt synd eftersom jag tycker månsan är väldigt bra normalt sett.

 • Miss Cykel

  Aha, jag hade också uppfattat det som att maten skulle ingå. Dåligt!!

 • Thunberg

  Ja, prästern fick faktiskt säga det högt inför alla, så det var nog många som uppfattat det så. ;)

  Jag var också o kikade i skrapan, men jag bestämde mig för att köpa ringen på samma ställe som vi köpte våra förlovningsringar (Gunnar Fahlström). De är verkligen duktiga i skrapan. Jag har valt en liknande ring som din (tror jag) 9 0.07 fadeninfattade brillianter Tw Vs (el vvs har inte bestämt ännu).

  Hur bred blir din ring?

  Var på min tredje provsminkning idag. Hon var bäst, men jag är inte riktigt nöjd efter att ha haft det ett tag så jag kommer att göra min egna.

  Vem ska sminka er?

 • Miss Cykel

  Camilla på Hud och friskvårdsverkstan ska sminka mig, tärnan och svärmor. Jag brukar gå till henne för att färga och plocka ögonbrynen och tycker att hon är jättegullig. Vilka ställen har du testat?

Svar på tråden Finns det andra brudar från Sala