• Joleen

  Finns det andra brudar från Sala

  Hej,

  Jag är inte från Sala men undrar om någon av er ska gifta sig i Sala Silvergruva? Har ni anlitat någon av Sala Fest & Bröllps samarbetspartners (Lavendula, Lillstrumpans frisersalong, Johanssons bageri, fotograf Jan Storm)?

 • Joleen

  Ingen?

  Vi planerar vårt bröllop där från Göteborg och skulle bli mycket glada av att höra lite om det!

  Tack på förhand!

 • Joleen

  Tack tjejer,

  Nej, att gifta sig i gruvan är väl ganska ovanligt och det är en av anledningarna till att vi vill göra det!

  Ingrid Agerskans på Lavendula är ju också bröllopskoordinator och vi kommer nog att låta henne planera och boka vårt bröllop då hon har gett sån fantastisk service och support då jag bombarderat henne med 100000000 frågor!

  Miss Cykel: Du får gärna berätta vad hon tar för uppsättning och sminkning? Vilket paket har ni bokat hos Jan Storm? Hur många timmar, foton och pris?

 • Joleen

  Ja, hon är verkligen proffessionell! Vi fick en prisuppgift på 2900 kr för en halvtimmes fotografering och 10 st 14x18 bilder i album. Skulle vara kul att veta vad ni betalar för att jämföra om det är värt det att boka en timme istället!

 • Joleen

  Vart bor ni? Det är lugnt, det mesta hon gett oss prisuppgifter på låter mycket prisvärt om man jämför med Göteborg till exempel!

 • Joleen

  Jag är göteborgare och min m2b också. Vi ska gifta oss i Sala Silvergruva för att vi vill resa bort och gifta oss i hemlighet på ett litet originellt sätt. Vi bestämde datum igår, det blir sista helgen i mars eller första helgen i april -08

 • Joleen

  Temperaturen på 155 metersnivån liggfer konstant på ca 4-8 plusgrader året runt. Jag kommer ha en vinterbrudklänning oavsett när på året vi gifter oss. Egentligen kostar det 4000 kr att gifta sig i gruvan men då är det medräknat att det är 20 gäster också men vi är ju bara två så vi får ett specialpris.

  Ingen av oss har varit där och det kommer vara första gången vi besöker Sala när vi gifter oss.

 • Joleen

  Hej Sala-tjejer,

  Nu har vi bokat vigsel i Sala Silvergruva och övernattning i gruvsviten, 19 april säger vi ja!

  Tänkte bara kolla med er, hur många har anlitat Jan Storm? Hur långt innan bokade ni? Ni som fotats av honom är ni nöjda? Var han lätt att samarbeta med? Kände ni er bekväma? Jag har extraknäckt som modell men min sambo gillar inte att bli fotad och kan nog bli ganska stel vid ett sånt tillfälle så det krävs en bra fotograf som kan få honom att känna sig bekväm!

  Ha det gott i värmen!

 • Joleen

  Miss Cykel:

  Det faktum att du/ni anlitat honom så pass mycket är ju ett mycket gott betyg! Då ska vi nog ta och boka honom snart!

Svar på tråden Finns det andra brudar från Sala