• Whirlie

    Finns det andra brudar från Sala

    Får man vara med om man är född och uppvuxen i Sala, sedan därifrånflyttad och ska återkomma för vigsel i Fläckebo och fest på Sätrabrunn? I så fall är jag gärna med i tråden *ler* eftersom ganska mycket ska fixas i Sala (blommor, hår, make, präst osv). Datumet är 8 september (i år om det behöver tilläggas).

    De två största frågorna just nu är 1. Ska jag göra hår och make på Lindas eller på Lillstrumpa (sistnämnda är bra på hår, men hur är deras make??), och 2. hur är egentligen Fläckebos präst (vill ju inte ha en torris)?

  • Whirlie

    2 Juni: abkn Vigsel: Kristina kyrka Fest: Broddbo bygdegård
    9 Juni: keiram Vigsel: Kristina Kyrka Fest: Väsby Kungsgård
    30 Juni: Miss Cykel. Vigsel: Kristina kyrka. Fest: Sätra Brunn
    7 Juli: Thunberg: Vigsel: Skäfthammar Kyrka Fest: Gimo Herrgård
    8 Spetember: Whirlie: Vigsel: Fläckebo kyrka Fest: Sätra Brunn
    6 Okt: 6 okt2007

  • Whirlie

    Jag blev också lite sugen på Hud- och friskvårdsverkstan, hade glömt att de fanns. Ligger de fortfarande i den mysiga lilla vindsvåningen? Har gått där tidigare och tyckt att de är bra, har dock aldrig lagt make där.

    Inför min studentbal gjorde jag make på Frissan & Frisören, den blev JÄTTEHEMSK, jag var 18 år och stenhårt målad. Vill INTE uppleva det igen så jag är väldigt nervös inför makeupen. Ingår provmake i priset eller får man betala extra om man ska göra det?

  • Whirlie

    Välkomen i gänget (säger jag som är näst nyast)!

  • Whirlie

    Tror jag stötte på abkn på Lindas i lördags morse *ler*. Såg först nu att hon skulle gifta sig i lördags och gick tillbaka i tråden för att se om det kunde stämma. Så många brudar kan det väl inte vara på Lindas samtidigt? *ler* Kanske såg brudbuketten också, de visade mig en jättefin bukett med cremefärgade rosor, blå pärlor och lite strån på Interflora/Blomsterverkstan. Jättefin var den! Liten värld i så fall.

    abkn: Var du nöjd med Lindas? Bokade nämligen tid där själv efter en hel del velande. Du hade ju bara pappiljotterna i när jag såg dig (var jag som pratade om det fina vädret).

    Och förresten - Stort GRATTIS!

Svar på tråden Finns det andra brudar från Sala