• Sillal

    sexsidor igen!!

    sannaj90 !!
    som jag känner med dig nu.. Jag skulle gifta mig i sommar.. Men det blir inget.. Hittade min kille på den sidan och på darkside.se och tasty, sen adda jag honom som en annan. en natt när jag satt på jobb pratade han med "mig" och satte på camen och lekte med sig själv.. Jag väntade och skulle se vad han gjorde han bad mig sätta på min cam och det gjorde jag och tog av mig min förlovningsring.. Så nu e jag singel..Du skulle sett hans min när han såg mig...
    Men jag tycker du ska vara vaken.. jag kan förstå vad många menar här inne.. Att det är klart att killen ska få titta på nakna tjejer ja det är en sak.. Men att sitt apå klubb6 eller andra comunety sidor e nog inte okej om både inte e med på det.

    Jag är glad att jag upptäckte detta innan bröllopet faktiskt, och jag är glad att jag valde att lämna än att leka som om det inte gör något för att det ska se bra ut utåt..
    LYCKA TILL

  • Sillal

    HEJ ALLA
    Naww tack ska ni ha.. Jag har inte varit inne på denna sida på länge.. För jag har faktiskt inte tyckt om något som gäller bröllop... Men i dag gick jag in och hmande här.. JODÅ jag har gått vidare..det har varit slut i 7 mån nu..
    Jag har faktiskt träffat en kille för 3 v sedan och han har INGEN DATOR ;) hehehe
    Har fått sådan avsmak med att hitta någon från nätet..ler..

    Det gjorde ont och någon frågade mig hur jag kom på det, jo det var magkänslan så jag började hålla ögonen öppna..

    Tack ska ni ha för alla inlägg jag fått...

    Jag läste någonstans här, vad man ska göra när dom är "internetotrogna" LÄMNA och gå..det e skit jobbigt men man komer över det, man e värd bättre än så..
    KRAM

Svar på tråden sexsidor igen!!