• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    ... hängt på BT galet mycket!

    Här kommer en fjärde tråd på samma tema som de tidigare... nr 3 stängts strax av på grund av åldersskäl! Hoppas ni hittar hit allihop....

    För mindre BT-beroende har vi ju INTE blivit.. eller??!

    Dags att fortsätta vår fantastiskt givande pladder hörrni!!

    Välkomna alla BT lister!

    på er!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4
  • Sister of the Night

    Muffin

    åh, mina "goda matvanor" består än så länge i en trevande halvnyttig frukost! Längre än så har jag inte kommit än! Så det var inte det jag mejlade om... Det var inget "kul".

    Ja, du är inte ute så ofta ? På msn menar jag. (Ärligt talat så är jag inte ute så jätteofta.. än!)

  • Sister of the Night

    Oms har nog fått mejl nu. *vidarebefodrar till muffin ifall du inte vet vad jag menar*

  • viktualia

    Omsan - jag är ju med i din flodhästklubb (även om jag brukar kalla mig knörveldjur... )

    Hur som... jag tänkte också försöka promenera/jogga bort några hekton. Ska försöka gå av bussen några hpl:ar tidigare. Det ger ju i alla fall NÅGRA extra steg!

    Sis - springloppet är Vårruset som bara är på 5 km så det ska jag nog klara. Men jag måste träna för det!! (visst kan man promenera hela sträckan men det vore ju SÅÅÅÅ mycket bättre att åtminstone jogga HELA sträckan!! )

  • Sister of the Night

    Vicks

    Bara tanken på att JOGGA i fem km gör mig totalt matt i nuläget! men det är rätt, skaffar man sig sånadär "morötter" så finns ju chansen att man faktiskt kommer igång. *Flappar med ett par pompomfluffar för Vickan :)*

  • Oms

    här blir det ingen jogging inte! ska ni ta livet av mig? *skakar påhuvudet o sätter mig genast ned o vilar*

    nä, jag promenerar och det i hyfsat rask takt så att man blir svettig (iaf när man stannar) tyvärr har jag som sagt ätiti superonyttigt igår så nu får jag jobb alite hårdare för att komma igång igen, men ok då - då börjar man om igen då!

    ja vi flodhästar har det inte lätt;)

  • viktualia

    Omsan - igår tog jag mig runt min "jogging"-runda. Den är på 4,4 km och det tar mig 55 min.... dvs just nu orkar jag bara ta mig ett varv. Joggandet får komma senare. Rask promenad är vad det är nu... Men det är lite bråttom att komma i form, jag har bara en dryg månad på mig.. (till saken hör att rundan går över en ås, så det är grymma backar... )

    Har jordens träningsvärk i rumpan just nu. Glömde visst att strecha den. Min rumskompis här på jobbet är träningsfreak av svår art så jag har fått lite goda råd nu!

  • Oms

    i övrigt är jag såååå stressad av allt!
    *måste klaga lite*

    denna vecka ska vi i byteskedjan ringa till våra värdar och fråga hur det går, vi vill alla så gärna få igenom det här bytet, jag blir så stressad över att inte vet om vi ska flytta om 3 veckor eller ej! jag menar det ska packas o fixas och sen fyller maken 30 samt massor av andra födelsedagar i familjen + att M's syster troligtvis får komma till oss och det då sista maj - sista aug....

    aaaaaaarrrrrrghhhhhhh! blir galen - det är sååå stressande att inte veta hur vi ska göra m födelsedagar o flytt o allt! och sen hur det blir m M's skola. nu har han uppehåll till sista maj då han har delkurs A på 4 veckor, sen e det lov 1 månad och sen fortsätter delkurs B o ch C i höst. Och det på urdumma tider!

    vi planerar ju att resa till Gambia i januari/febr så där och vi behöver få ihop minst 30.000kr till dess... hur ska vi få det om han inte kan jobba i den utsräckningen han behöver bara för att skolan ligger mellan 13-16 varje dag?

    sen finns det lite andra stressfaktorer som jag inte ska gå in på nu men som minst sagt påverkar allt... suck stånk o stön!

    Sådärja, nu har jag gnällt av mig;)

    Sis - tack för mail - du har svar!

  • viktualia

    Oms - *skickar lite stärkande kramar*

    Facineras fortfarande över era planer på att ha makens syster på besök i 3 månader!!!! Men det är väl bara att inse att livet, tillvaron och förutsättningar gör att man hamnar i olika situationer....

    Och om din make har lov från skolan, borde han väl hinna jobba då istället? Kanske går det att försöka se lite ljust på ett konstigt placerat lov på det sättet.

    MEN jag vet att du är en vansinnigt klok och genomtänkt figur, så klagar du så har du troligen all rätt i världen.. därför skickar jag en massa styrka och hoppas att Vår Herre ger er kraft att ta er igenom allt som ligger framför!

  • Telemarkgrrl

    Omsan - ja, gärna promenad!! När kan du den här veckan?

  • viktualia

    Fniss fniss!

    Snart ska jag gå på seminarium i tre timmar. Chefen kom och sa åt mig att jag borde gå.. hi hi... Lyssna på lite kackel och få fika på arbetstid.. tjaaaa mer stressad med mitt nuvarande projekt är jag inte.. hi hi!

    *glidarVickan tar tillfället i akt*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4