• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Fnitter... Telestubben.. tjaaa din version av beskrivningen var nog närmare mig.. ha ha...

    tycker att det är intressant att folk har så olika nivå av tilltro till den där typen av förklaringsmodeller... själv ser jag snarare förklaringar i att jag är hemskt lik min lilla mamma tex... fast det ena kanske inte utesluter det andra.. OCH morsan råkar också vara vädur...

    sitter och sliter med att göra miljarder diagram i Excel... blääähuuuuuuuuuuuuuuurk!

  • viktualia

    Telestubben - jaa just det.. min make är ju oxe... och njaa jag vet inte riktigt om det där stämmer på honom... hm...eller.. hm.. svårt. Jag ser nog mer av hans föräldrars egenskaper i honom (och de är inte oxar).... Förresten är hans mamma vädur och hon och jag är inte lika på nån ledd....

    Excel är PISS och det är lite synd om mig faktiskt! Tack för kramen!

  • viktualia

    Muffins - inte vet jag om du hinner läsa det här men: Lycklig resa!!!!

    Själv har jag varit på grillfest en kort stund. Fick god mat och drog i mig två öl. Nu ska jag försöka jobba igen.. hm...... verka till natten kommer som min farmor alltid sa... (fast hon var nykterist förstås... )

  • viktualia

    Näee när man flyger är det nog svårt.. eller hm.. jag har inte koll på sånt

    Själv strider jag vidare med Excel och funderar över om det är läge att öppna kvällens tredje öl eller inte.. hm.. än så länge lutar det åt inte.. hi hi...

  • viktualia

    Är du fortfarande vaken?!? Vinkevink!

    Själv sitter jag och försöker jobba.. inte helt lätt att skriva analys när man är småtrött i skallen. Och inte vågar jag dricka något kaffe heller för risken är ju då att jag inte sover ordentligt.

    Så jag sliter vidare med min text här... *snark*

  • viktualia

    *dreggel*

    Passionsfruktsorbet... aaaaaaa VILL HA!!!

    på vilken restaurang åt ni? något att rekommendera?!?

  • viktualia

    Muffins - förrätten hette nog carpaccio (om du vill stila)

    *matnörden fnissar*

    själv har jag ätit grillad kyckling och billig potatissallad med billig öl = inte något kulinariskt mästerverk men helt ok!

  • viktualia

    Äsch, strunta i att det var dyrt - man måste lyxa till det ibland och ni kommer väl inte ses på ett tag så då var det väl mysigt att gå och ut och äta!!

    fyyyyyyyyyyy vad dåligt jag jobbar just nu... förvånad?!? någon?!? fnisssssssssssssss

  • viktualia

    Muffins - jaaa men mat är ju verkligen en riktig källa till njutning.. gissa varför jag så ofta lägger så mycket möda på att laga god mat?!?!

    Synd bara att man har perioder av hysteriskt mycket jobb och annat - för då är det klart glesare med den vällagade, goda maten.

    Och med det här arbetstempot lär jag inte ha tid att göra något skoj imorgon heller... *suckar lite*

  • viktualia

    Muffins - heja heja!

    Själv tycker jag INTE att efterrätter är det lättaste och hallonmoussetårtan jag tipsade dig om häromsistens är ju verkligen inte nån promenadseger att åstadkomma! Så du kan nog du också!

    Själv kämpar jag ständigt för att lära mig med om hur man tillagar kött - framförallt nötkött kräver träning för att bli bra. Skulle kunna strunta i det och bli vegis, men min allergi sätter en del kämppar i hjulet så jag fortsätter att äta kött - trots att det kanske inte är helt vettigt ur etisk och tillverkningsmässig synvinkel.

    Pofff!!! Där öppnade jag min efterlängtade tredje öl och PLÖTSLIGT får jag lite jobbjox skrivet!!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4