• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    åååh Vickan! nu blir jag ju verkligen avis! tjälknöl o cheesecake! nam nam!

    hoppas ni dår dunderkul nu! Clas Ohlsons discolampor e helt okfast BR's är mkt bättre o inte så mkt dyrare.

    har pysslat m logistik hela morgonen men till slut så har jag fått ihop det, men ibland undrar man ju om man inte är i fel yrke... kanske skulle jobba m logistik?!

  • Oms

    Vickan - ang ålder o kris, jag tror du har en poäng där! jag har oxå alltid sett yngre ut än vad jag är, det är först nu som jag kan gå ut på klubb utan leg men innan jag fyllde 30 var det omöjligt. så sent som i julas frågade de leg på mig 2 ggr på bolaget och då är man ändå 1 år mer än åldersgränsen:) *gillar*

    de vänner jag har som ser ut som 30 om inte äldre när de fyllde 30 har alla krisat mer eller mindre, det klagar ofta över hur gamla de har blivit etc etc

    så jag tror det ligger ngt i det. den som jag känenr som ser yngst ut av alal är min dotters pappa, han fyller 39 nu i somar och får visa leg när han ska handla cigaretter nästan varje gång... och då är han 21år äldre än vad man ska vara!!! helt sjukt!

    godmorgon förresten!

  • Oms

    Men Jessie gumman! kul o höra att du mår bra! hur mår magen;)? och övriga familjen? hur går det me era jobb etc etc - sååå många frågor!

    du får gärna titta in då o då - synd att du inte känner för att hänga här hela tiden :(

  • Oms

    har jobbat som en myra idag! men nu ska jag gå hem - e helt slut i huvudet!

    Grattis på födelsedagen SIS!! tam taram tam tam taaaaaaaaaaaaam!!

    tjingeling girls!

  • Oms

    tjena tjejer!

    jag håller på o gör rent hus på rummet här på jobbet...shit vad jag jobbar av saker!

    men jag har en plan... hela nästa vecka så ska jag ta tag i Ågren ärenden som jag har försummat och för att kunna göra det måste jag känna att inget annat pressar mig - därav denna utrensning av smått o gott. det är tunga utredningar jag ska pyssla m nästa vecka och det ska sammanställas mkt material till nämnderna - så jag kommer inte att hänga här inne ngt då... :( men men jag får lön för att arbeta så jag tänkte pröva det ett tag.

    idag är det fredag!

  • Oms

    såg oxå bristen på partaj här. och tyvärr hinner jag inte riktigt med att partaja jag heller:( jag måste jobba ska gå 16.30 idag och då ta m mig mamma på en promenad, vi tänkte gå ut till mitt tilltänkta boende - bara för att se hur lång tid det tar att gå när man går långsamt (ja mamma gör det tyvärr) och jag har så mkt som jag vill hinna med så tyvärr girls, jag hinner inte med er ens ängång!! *snyftar till*

    Men Vickisen - ha en underbar fest om vi nu inte hörs!!

    och ni andra - trevlig helg!

  • Oms

    godmorgon tjejer!

    ville bara säga hej - m å s t e jobba massor dena vecka så hinner som sagt inte hänga här *SKA inte hänga här*

    kul att festen blev kul vickan! skoj skoj!

    Tubbies - mindre kul m ikea besök utan inköp:(

    Muffins o page - jag har heller inget körkort! och kommer nog aldrig ta det heller - intresserar mig inte alls faktiskt.

    Tubbies - vad sägs om imorgon? jag kan! jag kan! idag ska jag tvätta och jobba sent på onsdag ev sen e jag ledig! *ah - ääälskar våren o alla dess ledigheter!

  • Oms

    inte lyckas jag hålla mig härifrån... *sluta skriv nu oms - börja jobba* men jag måste in i körkorts debatten!

    jag anser att körkort är säkert bra att ha - om man bor utanför en storstad alt har 10 ungar som måste sjussas till 14 aktiviteter. vidare anser jag att 1 person i hushållet bör ha körkort - just för att ibland vill man åka på bil semester alt att ngt kan hända då man behöver ha bil.

    Oandrasidan tycker jag att körkort hänger ihop med bil - varför ha körkort men ingen bil? och ska man ha bil ska den vara miljövänlig (Ej bensin)och praktiskt (bra bagage utrymme), snygg, gott om benutrymme, AC, bra soundsystem, osv osv dvs en bil som kostar mkt pengar.. och oxå då mkt pengar i försäkring och parkering (iaf om man bor i sthlm)

    så nej - det skulle inte räcka m körkortspengar till mig, ge mig en sisådär 500.000kr och ja, då kan vi sätta igång:)

    maken ska väl ta det svenska körkortet under året ev nästa, han har ju haft körkort i 12 år och sen januari i år är det inte längre giltigt här så då msåta man börja om från början m teori, lektioner etc - men det kommer att ske framöver

  • Oms

    Tubbies - jo visst har du en poäng där - och det är därför maken ska få ta om sitt körkort igen så att han har körkort även här OM det behövs ngt (vi hyrde ju bil 2 ggr i somras och åkte iväg på dagsutflykter)det är mer att jag själv tycker att det är onödigt att JAG ska lägga pengar på det - maken kan ju köra om det behövs då.

    tisdag bestämmer vi då!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4