• Ms K

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    God afton alla sköna damer!

    Vickan - DU ÄR SÅ DUKTIG!!! Och en inspiration för mig med - superduktig!

    Anne: Du är såklrt superduktig du med, applåder i massor!

    Telis: ah! alltså man vill nästan vara 2 igen, ser supermysig ut. Lär ju bli kottens favvo, tänk att få sitta och gunga och krama om den där mysiga... eh - är det en häst? Mysig ser den ut iaf

    Jag måste flika in att jag har det supemysigt jag med
    Min käre har haft värsta hemlängtan sista veckan, och i fredags stod han inte ut längre. Så han bokade en flygbiljett hem till mig Så nu sitter han här mitt emot mg och är min min min i tre veckor!!! Tänk att han faktiskt saknat mig med Och nu går vi runt och är typ värsta nykära Lyllos mig

  • Ms K

    FREEEDAAAG!!!

    Vill slinka in och förgylla er förmiddag med denna underbara lilla melodi från Anthony & The Johnssons, som jag återupptäckte på en gammal playlist som låg och skramlade i datorn. Fistful of love - skrämmande vacker!





    enjoy! Hoppas allt är bra med er alla.

  • Ms K

    hej alla btw

    och ja: här är en till som jobbar. Helt frivilligt dock, härlig underbar aircon på kontoret, mmmmmm....

  • Ms K

    Jag kör!

    Favorit bland sillinläggningar: Dillsill!

    Nationaldagstradition: eeeh, ingen jag kan erinra mig.

    Så många liter jordgubbar har jag ätit hittills i år (färska alltså ;) : Max en halvliter, tyvärr

    Senaste besöka sajt (förrutom BT): PubMed

    Senast inköpta klädesplagg: En helt underbar marinblå 50-talsklänning i brokad, knäkort och skräddarsydd - FÖR 105 Kr PÅ MYRORNA!!! Hur fin som hellst, ska knyta ett vit sidenband i midjan och ha den på ett bröllop jag ska på senare i sommar.

    På fredag klockan 23.58 är jag: Definitivt i min säng, sött sussande

    Detta surar jag över idag: Att jag inte får åka och bada utan måste jobba

    Detta hoppistudsar jag över idag: Att jag ska få ta mig en iskall härlig äppel-starkcider till fotbollen ikväll. MMmmmmmm!

  • Ms K

    vicky: det är gott! gott gott gott! Men jag gillar abbas skärgårdssill rätt mycket med, men den är ju ganska gräddig känns det som

    Nejdå, han stannar en hel vecka till! Och sen kommer han hem för sommarens jobbande redan helgen efter midsommar! Så jag känner mig enormt bortskämd med hans sällskap!!!

  • Ms K

    morgon morgon *gäääääsp*

    urtrött fröken här, ska strax pinna mig iväg på cykelen till jobbet. Vickan du jag känner mycket väl till de där byggnaderna och deras totala frånvaro av effektiv ventilation... Hela SU är byggt så grrr.
    Men i alla fall, duktiga jag var och köpte ett sprillans nytt friskis&svettisk-kort igår! Ska ner en sväng i kväll med (pöjken ska på judotränig, så då kan ju inte jag vara sämre ) Så nu har jag med vickan börjat mitt sunda och diciplinerade nya liv

    men som sagt - sen var det ju det där med att pinna sig iväg nu då...
    ...diciplin ...

  • Ms K

    Aaaah stora fina gröna geo Jo, det är mycket nyare och har säkert helt underbar ventilation. Men i våra gamla härliga arrheniuslaboratorier ala 70-talet där du, där får man sitta med fötterna i isbad för att kunna laborera i värmeböljorna.

  • Ms K

    Omsan - vilken är "den andra tråden"? Låter minsann nästan riktigt ockult ju! ;-D men jag antar att det är nån kotte-tråd.

    Och vet ni vad! Dra på trissor! Nu sitter det baske mig ett anslag i hissarna odyl att ventilationen här hos oss ska "undersökas" och förbättras!!! När man talar om trollen - det är då inte en dag för sent. Applåder för akademiska hus (eller vilka som nu sköter det).

    vicks: så spännande att vänta på besked, hoppas hoppas hoppas *håller tummarna så dom blånar*

    muffins: avis. somarlov, det var tider det. Kanske brorde bli typ lärare så man får lite mer av den varan

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4