• MrsO

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Usch Telis, det lät inge kul! Hoppas du kryar på dig!

  • MrsO

    Hej på er!

    Är hur trött som helst... får verkligen kämpa för att hålla gluggarna uppe! Kan det vara den klassiska vårtröttheten månne?

    KLART du ska söka Vickan! *pom pom*

    Suck, har en ny kollega som inte kan stava till smidighet... Man kan inte komma ny och efter 2 dagar tala om för avdelningen att de har dåliga rutiner, kvalitetsbrister samt själv tycka att man redan kan jobbet bättre än alla andra... LITE ödmjukhet, tack!

    Motionsågren är bara förnamnet... huga... men att renovera är oxå svettigt, så nån poäng kammar jag kanske hem även om jag inte precis står för grovjobbet...

    Ha en trevlig kväll ladies!

  • MrsO

    Hallåj girls!

    Här flick-flackas det åt höger o vänster... Jag står gärna över just den biten, känner mig smidig som ett väggfast kassaskåp!

    Nenne, visst ser man brister o dåliga rutiner på ett annat sätt när man kommer utifrån. Sen beror det ju på hur man påpekar dem. Att efter 2 dgr stå o gapa i korridoren med händerna i sidorna är ingen bra metod... och vara så urbota kaxig och självsäker som man kan bli... Dessutom är alla medvetna om just de här bristerna han påpekar... Ja, ja - nog om detta. Kul att du trivs på nya stället iaf!

    Hur var husvisningen Vickan?

    Borde försöka slänga ihop lite middag... ska bara få ändan ur stolen...

  • MrsO

    Det är den där berömda magkänslan som talar om när man verkligen VILL ha ett hus... Har varit på 100 husvisningar där det känns ok... men inte hundra... alltid lika svårt att sätta fingret på vad det är... Kan du se dig själv bo i det där huset?

    Är det mkt renovering?

  • MrsO

    Inte helt lätt det där Vickan - been there.... och visst är det kul att renovera och få det som man vill ha det! Fast just nu känner jag mig lite lätt uppgiven... allt ser bara rörigt och skitigt ut... Det är hur mkt som helst kvar.. känns som att man hittar nya saker hela tiden... och jag vet inte hur pengarna ska räcka... men, men det brukar lösa sig i slutändan

  • MrsO

    Vi renoverar en hel del... mkt var ju original från 1947... Så det blir både badrum, kök och nya golv, målning av alla väggar o tak... Först tänkte vi bara göra ett badrum och ev inte köket, men sen när man sätter igång o inser hur mkt det stökar ner och dammar (stenväggar!!!) då bestämde vi oss för att göra allt iaf.

    Vi får dubbelt boende ca en och en halv månad tack vare att vi blev av med lgh så fort. Jätteskönt!

  • MrsO

    Nu lät det som att vi har två badrum... men det är alltså ett badrum och en liten toalett!

  • MrsO

    Källaren gör vi ingenting åt mer än det som är nödvändigt pga omdragning av avloppet. Vi kan leva med att den ser ut som den gör ett tag... ngt måste manju prioritera bort...

  • MrsO

    *utmattad MrsO stapplar in*... vill bara sova, sova och sova...

    Omsan, hoppas du kryar på dig!

    Vickan, synd på huset, men som sagt det kommer fler (och bättre!?!) objekt!

    Pela, kul att se dig, hoppas du lyckas jobba lagom mkt i förhållande till hur du mår

    Muffin, du pluggar o står i som vanligt... lycka till med tentapluggandet!

    Zozo, 27 grader lät som att det skulle passa mig bra - du har inte lust att byta plats med mig nån vecka eller två?

    Inga tveksamheter när det gäller våran "bli-ett-par"dag. Men efter förlovning och bröllop "firas" den dagen inte nåt speciellt....

    Huga, vad många beslut man måste ta när man renoverar... blir alldeles matt. Orkar snart inte ta ställning till ngt mer... massa saker som jag inte har tänkt på öh!

  • MrsO

    Hallå alla!

    Jo, det är klart att det är roligt att renovera och få göra efter eget huvud! Men ibland blir det bara överväldigande med alla beslut som ska tas... plus att man har ju inte en obegränsad budget... och det känns inge kul när man måste välja bort saker man egentligen ville ha pga plånboken... men så är det ju... alternativet är att vänta med ett eller ett par rum, men det alternativet känns inte alls aktuellt.

    Usch, jobbigt med en sån chef Vickan. Oklara direktiv är bland det värsta jag vet! Jag vill veta vad som förväntas av mig. Skönt att du har bra kollegor!

    Starkt jobbat Pela att plugga samtidigt, du ska se att tentan går vägen. och OM den inte gör det så finns det alltid omtentor...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4