• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    ... hängt på BT galet mycket!

    Här kommer en fjärde tråd på samma tema som de tidigare... nr 3 stängts strax av på grund av åldersskäl! Hoppas ni hittar hit allihop....

    För mindre BT-beroende har vi ju INTE blivit.. eller??!

    Dags att fortsätta vår fantastiskt givande pladder hörrni!!

    Välkomna alla BT lister!

    på er!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4
  • viktualia

    Oms - jag tror inte heller att TS i Dansande björntråden är ett troll, jag tror faktiskt att hon är precis så blåst... och man blir så RÄDD!!!

    Tråddejt ja... Sis tog upp frågan igår också. Minns att vi pratade om helgen efter påsk. Det är, som det ser ut nu, den enda helgen utan resor på många helger bakåt och framåt för mig. Så jag är inte jättepigg på att resa då. Kommer till Sthlm 20 april och kan tänka mig en lunchdejt då... Jag VILL träffa er allihop.. men ni vet ju hur min almanacka ser ut... hm..

  • Zozo

    ahh. där har jag ocksa varit och nosat.; Hos de dansande björnarna och jag tror faktiskt som omsan.. att tjejen är blast och inte ett troll.

    Kan nagon skicka mig var mailinglista?? Jag har en helt underbar grej som jag vill skicka er... pa tal om dialekter...

  • Zozo

    Omsa, jo jag trivs faktisk bra, även om det inte känns som "hemma" riktigt ännu..

  • Oms

    Zozo - glömde mig själv på listan men välj antingen min hotmail eller jobbadress

  • Oms

    fredag 20 april...Vickan - ska du bara stanna över dagen eller sover du över hos ngn? jag träffas gärna på fre kväll eller på lördagen den helgen och hoppas att vi kan få till en tråddejt då kanske?

  • viktualia

    Omsan - jag kommer till Sthlm för att delta i ett stort årsmöte den helgen. Jag kommer vara upptagen varenda minut från fredag kväll till söndag em. Sovplats fixar jag troligen genom att låna en kompis övernattningslägenhet.

  • Oms

    Men Vickan - hur ska vi kunna tråddejtya om du är så förbenat upptagen hela tin * sagt m lite purken röst* tala om för alla uppdragsgivare att du minsann har BT tjejer att dejta;)

    hur ser det ut lördagen den 14 aprilför er andra förresten - ska vi försöka få till ngt då iaf?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4