Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Fniss, ättika luktar ju inte precis parfym så det kan nog också funka. :)

  • Telemarkgrrl

    Jo, jag har nog hört nåt om Vim -> Jif. Fast den sorten som Vickan har hemma är inte samma som jag pratar om för det är ingen spray och så luktar den inte mycket heller.

    Jag har prövat Cilit bang och det var ingen revolution precis. Men den luktade så starkt att den blåste rent bihålorna iallafall.

    Är det husmorstråden här idag?! :D

  • Telemarkgrrl

    Vickan, kul att se att Euroshopper ligger så bra till på den där listan med en hel radda produkter! Jag trodde nog att såna lågprismärken skulle vara sämre för miljön.

  • Telemarkgrrl

    Oms, jag försöker förtvivlat komma på filmer där det är nån som försöker ha ihjäl en tomte men jag kan bara komma på "Tomten är far till alla barnen" och "Ogifta par - en film som skiljer sig". *kliar mig i huvudet*

  • Telemarkgrrl

    Tjejer, jag behöver råd. Vi ska på dop om ett par veckor och behöver en doppresent. Jag vet att man brukar köpa silversaker och halsband och sånt där men jag har sett den allra sötaste gunghästen man kan tänka sig Är det helt knäppt att köpa en doppresent som huvudpersonen i fråga inte kan använda på ett par år?!

  • Telemarkgrrl

    Haha, ibland är man ju korkad. Först säger jag att man brukar köpa silversaker och sen frågar jag om det är knäppt att köpa nåt som dom inte kan använda på ett par år. Som om dom skulle käka med silversked varje dag efter dopet och bara tycka att det var det bästa som har hänt dom. :D:D

  • Telemarkgrrl

    En jättestor lyckatill-spark i baken på Muffins!!! Hoppas att det går vägen!

    Och så passar jag på att önska Pela en riktigt underbar kryssning och första bröllopsdag!! Ha det riktigt skönt och mysigt!

    Idag blir det en stressig dag, massor att göra men trots det måste jag ta långlunch och sluta tidigt. :)

    :p:p:p på er så länge!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4