• Zozo

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Wow hejja Vickan!! nâr var det? (är det)

    Telis.; vad är det för konsert ni ska pa?? *nyfniken*

    Sis..; haha oh jag hade helt glömt bort (förträngt?) en röst i natten..

    Nämen vad är det här .. klockan är 09.02 och jag är själv pa jobb.. Vart har de prudentliga tyskarna tagit vägen???

    Hmmm.. jag har ett halvt problem kvar till helgens bröllop. Jag hittade nämligen tva fina kjolar fôrra helgen; en svart (nähä,) och en chokladbrun; Skor har jag men jag kan för f-n inte ga topless?? (Ska kanske starta en trad om det: "Jag vill inte ha nagot pa överkroppen; tror ni prästen gar med pa det?"...)

  • Zozo

    Hmmm.. Dagens I-landsproblem.. Vad kan man ha för färg till chokladbrunt (säg inte beige; jag är ingen beige människa.. ser sjuk ut i det)
    Bada kjolarna har en slags halvklockad modell (atsmitande runt höften/midjan och assymetriskt klockad runt knäna) och jag vet inte alls vad jag ska leta efter att ha upptill. Kanske typ ett linne med kavaj? Men jag hade gärna haft nagot som gick ner en bit liksom.. men tunika känns som om det skulle bli tält av det hela.. Suck!

  • Zozo

    *draaaas in av locksången*

    Heeej.. *tittar sig yrvaket omkring*

    TACK för alla tipsen! Jag tycker att det är jättefint med beige, rosa och gult pa andra men själv ser jag helt knäpp ut! Ja i gult o beige i alla fall, rosa är det liksom nagot mer djupliggande jag har emot Jag har aldrig fattat det där med varma och kalla färger.. Logiskt sett borde jag nog vara en "höst".. men själv tycker jag att jag passar i djuprött, blatt i de flesta kraftiga nyanser, svart, vitt, turkost, mossgrönt... men inte i pasteller av olika slag, inte gult, ser sjuk ut i beige, brunt försvinner jag i om det är nära ansiktet... sa jag gar mer pa känn än efter färgskalor.. Hade varit praktiskt annars.. men pistageglass och aptitlig later trevligt!!! jag ska jaga ut pa lunchen igen och se om jag kan hitta nagot turkost/pistageigt... TACK! Kände mig totalt inspirationslös..

  • Zozo

    Ahh EEEEnkel Omsan: Dirty Dancing!!

    Den här da: "Ers höghets pen*is är tvättad"???

  • Zozo

    Heeej flickor! Ah, jag missade ju en massa poäng i filmreplikerna bara för att jag var tvungen att JOBBA.. Det här jobbet STÖR mig i mitt BT-beroende! delvis för att jag ska ga tidigare och vara ledig imorgon.. men VADDA da!?

    Poäng fick Omsan för en Prins i New York och pitt-repliken! Braaavo, braaavo!

    Fleeer gator! Hmmm...Vem kan??

  • Zozo

    Icke sa Nice.. ingen avvänjning här inte.. men massor av jobb.. Jag ska beklaga mig över att de stör mitt BT-beroende!

    Kram pa er alla flickor!!!!

  • Zozo

    *pompomtiddelipom* splitt, spagat och en käck flodhâstpiruett... Ehm, vad är det vi pompomar för?? *hoppeliskutt* Vad gör Vickan? *flaaaas*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4